Aký darček pre 19 mesačnú dcérku na Vianoce?

anika151
18. nov 2015

Dcérka ma 1rok aj 7.mesiace.Fascinuje ju všetko aj svetielka aj hudba .No najradšej ma moje riady 🙂...Prosím poraďte mi aký darček pre ňu kúpiť. Ďakujem a teším sa na rady.

elusive
18. nov 2015

Ak má rada riady a rada pomáha v kuchyni tak by som stavila na detskú kuchynku 🙂 Tam zvykne byť zabudovaná aj hudba aj nejaké zvuky, svetielka, atď 🙂

8291
18. nov 2015

No naša ma 17 mesiaci za par dni.A toto bola taká dilema.tiez sme rozmyslali nad kuchynkou lebo tiež stále strepana v linke.ale podľa mňa je ešte nato malá,vidím to ze ona sa nevie ešte tak prehrať,skôr rozmontovat,vymontovať,dohrýzť no verim tomu ze by to zničila.velmi ju bavia stavat gumené kocky tak sme kúpili lego od 1roka.môže s tatom postaviť vláčik a kadečo su to veľké diely.a odrazatko Puky aby mala načom na jar -jesen lietať.baby tu na MK mi to odporučili že detičky do troch rokov sa im natom vyblaznili.

kristinkahugo
18. nov 2015

Ahojte,
Záleží podľa toho s čím sa rada hra . My sme tiez kúpili kuchynka , mikrovlnku , sendvičových , pracku a co ja viem co este a chodili sa hrať susedove dvojčatá chalani a teraz po 6 tich rokoch sa hraje s tym syn.
U nas v takom veku skôr pokladňa, psíky na baterky, poprípade plastelíny, mikrofón, teraz letia mimoni.

Ja mam tiez dilemu ze co nech nie su smutní pod stromčekom , aké vidim ze čím menej tym lepšie. ☺️

l3yla
19. nov 2015

Nejakú kuchynku ,detský servis nech môže s tebou variť 🙂

monique89
19. nov 2015

Ahoj, aj ja mám dcérku v podobnom veku a myslím si, že na kuchynku je ešte malá. Ona so mnou nevarí, ona len vyberá riad zo zásuviek 🙂 Ja som vybrala drevené kocky v dostatočnej veľkosti a rôznych tvarov, prípadne ešte nejaké to puzzle s úchytkami, určite nejakú knižočku zvieratkovskú... Nič svetoborné, ale milé podľa mňa 🙂

lubkaurm
19. nov 2015

Jednoznacne kuchynka, ja som kupila na Vianoce ked mala 20 mesiacov, teraz ma 3,5 a syncek 1,5 a ta mala plastova kuchynka sa ukazala ako najlepsia vec, co som kedy detom kupila...kazdy den sa s nou hraju🙂

annalena
19. nov 2015

mne sa vobec nezda ten vek skoro na kuchynku, starsia ju dostala ked bola priblizne v rovnakom veku a aj pre mladsiu (13 mes) je to uz teraz jedna z oblubenych hraciek, stale chodi okolo, preklada misky, vklada tam zeleninu, otvara - zatvara dvierka, miesa varechou.... je mi jasne, ze `varenie`to este nieje, len kopirovanie nas a starsej sestry 😀 ale zabavi sa mi pritom dost dlho a to je hlavne 🙂