Ahojte poradili by ste mi co mame nasej malej kupit k narodeninam vobec nevieme uz vymislame kadeco a stale nic.
odrážadlo a prilbu 😉
my sme kupili konecne velkacsku postel a dreveny domcek pre babiky (zvazovala som aj kuchynku)
nasa dostala na 3 narodky kocik,autosedacku pre babiku a naj darcek bolo Lego.Ale dievcatku sa da kupit vselico,ja mam problem kupovat chlapcom.
My sme nasej kupili kolobezku, mala z nej veeelku radost 🙂
detsku mini kuchynku .. sadu pre malu lekarku , pripadne domcek s babikou, ak mate zahradu, tak nejaku hracku do zahrady ako preliezku...
skor by som volila, nieco co rozvija kreativitu a pozorovacie zmysli , nieco , kde dieta rozvíja fantaziu
ja som ako 3 rocna dostala detsky kocik spolu s babikou a musela som sa o nu starat ako o ozajstne babatko.
a ak toto vsetko ma... a ked uz vobec neviete co a stale nic ako si napisala.. tak naso sa stresovat ? proste ju vezmite niekam na vylet a urobte jej velmi pekny den, slavnostnu atmosferu s kopou zazitkou, tie su castokrat pre deti viac ako je hracka z plastu. 😉
odrazadlo, bicykel, kolobezku. kocik pre babiky. hraciek mate asi dost
auto 😀
My sme oslavovali 3 roky v piatok. Najväčšiu radosť má z andulky a tabule na písanie fixkami a z druhej strany kriedami. Okrem toho dostala bábiku, písmenká s magnetmi, hudobné nástroje, omalovánky, spievankovo 1-2, stan....
čivavu ??? 😀
ak to ma byt materialny darcek, zobrat do obchodu, a nech poukazuje o co ma zaujem. resp. vybrat to, o com bude najviac rozpravat, ze sa jej paci. kazde dieta zaujima nieco ine.
kedze nasa mala dostala kuchynku minuly rok k druhym narodkam a velmi pekne sa s nou stale hra, teraz planujeme kupit umyvacku riadu, pretoze velmi rada pomaha nakladat a vykladat tu nasu 🙂 a este som rozmyslala o takom malom plysovom psikovi na voditku, ked na voditku stlaci tlacidlo, psik ide /mame vlekych psov ale ti ju na voditku teda velmi neposluchaju 😉 /
nasa dostala kuchynku. ale mozes este dajme tomu domcek s babikami,kolobezku alebo odrazadlo....moznosti ti je vela len zistit tajne po com jej srdiecko pisti.🙂
YOTOBO 😉 alebo spolocensku hru..uz ich je dost ktore su vhodne pre deti od 3 rokov 😉 potesi aj kolobezka alebo bicykel 😉
nasi kupuju trampolinu, svokrovci autodrahu 😕 😕 este dostane detsku zehlicku a zehliacu dosku - teraz ma take obdobie zehlenia ked vidi mna malemu vsetko zehlit
knizku? mala na 3. nar dostala kopec knih a komiksov. je knihomil 🙂
kazde dieta je ine 😉 Ak ma rada knihy-tak urcite nieco z tohto...Ak este nema detsky kocik tak aj to je dobry darcek 🙂
ak poznas svoju dceru vsimas si co rada robi co sa jej paci, alebo za cim sa obzera co maju ine deti tak by si na to mala prist , drzim palce 😉
Logico Primo! určite odporúčam!
Nepýtaj sa nikoho...na túto otázku musíš vedieť odpovedať...len ty sama.....nik ti neporadí...lebo každé dieťa je úplne iné... 😵
to uz ked vlastneho dietatu nevies vybrat darcek k 3. narodkam, tak to je blbe 😀
Trojrocne dieta uz ma nejake zaujmy... nie? Skuste sa orientovat tymto smerom, nasi dostavaju na narodky vzdy len 1-2 veci, ale väcsie darceky, drobnosti a male hracky bezne pocas celeho roka. Kedze su letny, vzdy to byvaju outdoor veci - bicykle, trojkolky, auticka, odrazadla, zahradny domcek, smyklavku, pieskovisko, hojdacky...
zobrať ju niekde na výlet, do ZOO, na zmrzlinu..
Aleb o kúpiť niečo prospešné - knižky, plastelinu, omaľovánky, tabuľu na písaie, kriedy, bábiku
tých vecí je naozaj veľmi veľa
mne sa velmi pacia tieto hrejive plysaky na www.paradnedarceky.sk
u nas jednoznacne Lego - a teraz su tak krasne dievcenske motivy 🙂
u nas vedie len a len Lego, to sme aj druhorodenej Zare kupili k 1 narodeninam. teraz Sofi dostala k meninam lego 5695 nemocnicu a obe sa s nou hraju. ja kupujem lega od jednej pani na MMB ma dobre ceny 😀
Sofi na 3 roky od nas dostala Firstbike a prilbu a jazdi na nom este aj tento rok. super vec.
trampolinu
kostym lekarky, postarky, atd aj s nastrojmi. Moje deti s pravidelne chodia po ulici so stetoskopom okolo krku
dovolenku pri mori 😉
my sme malej dali mačiatko k 3 . narodkám 🙂
žeby hračku? 😉