Aký darček k 1. narodeninám?

20nina14
11. júl 2014

Ahojte baby, moja dcerka bude mat za mesiac 1 rok...chcem sa spytat co ste kupovali svojim detom k 1. narodeninam vy a co stari rodicia, krstni rodicia ci ini clenovia rodiny?...dakujem🙂

emily76
11. júl 2014

@20nina14 tak u našej princezny mala najväčší úspech kytica 😵 😵 😵 dostali nejaké knižky, vkladacie hračky, plyšákov, bábiku, peniazky do obálky... my to robíme tak, že rodičom povieme, čo by decká potešilo a oni si z toho vyberú podľa svojich možností... je zbytočné, aby navláčili more darčekov, ktoré decká ani neocenia, keď ich dostanú naraz. Ako super, prvé narodeniny.. ale dieťa aj tak vtedy ešte veľmi neohúriš čímsi. Takže by som naozaj urobila tak.. ty najlepšie vieš, čo sa malej páči, resp. čo by potrebovala... a nenápadne rodičom naznačiť. hej.. a balóny... to bol asi druhý vrchol dňa 🙂

applede
11. júl 2014

my sme jej kupili ...hojdacie zvieratko.....a dostala kopu aj inych hraciek,oblecenia, plienok..ale toto bol k 1 rociku hlavny darcek.....dobre je sa opytat rodicov nech zbytocne nekupite "somarinky" ..ale urcite potesia aj plienky...teda u nas to aspon u rodicov ak bolo ;)

dominix
11. júl 2014

Nasej malej sa najviac ratali darcekove tasky, v ktorych boli darceky - co bolo dnu, ju nezaujimalo, len tie tasky🙂))...ale asi najlepsi darcek bola detska motorka, sice nedotiahla este na zem nozickami, ale ked ju tatik posadil a prehanal sa s nou po izbe, radost nemala konca kraja 🙂

ichbinich
11. júl 2014

Detske odrazadlo, knizky, vkladacky, Lego Duplo, plysak (syn ich ignoroval, dcera ma plysakov rada), loptu,... Podla toho, co uz mate, co ju prave zaujima. Dcera dostala drevenu zeleznicku, lebo ju ma ja syn a chcela sa aj ona hrat. Jasne, ze sa s tym nehra este "poriadne", ale to ma hracku aj do buducna, nie len na teraz.
Oblecenie sa synovi nerata, maximalne, co mu kupi starka 😉
Viac uspechu budu mat obaly, sviecka na torte a pod.
Hlavne si nerob moc tazku hlavu, aby mala co rozbalit, ale viac ako 2-3 darceky nebude vediet "spracovat".
Neterke som tiez kupila hojdacie zviera, to som sa na rovinu spytala rodicov, a povedali toto.
Inak mozu byt aj baby farbixky, take, co sa dobre drzia a su vypratelne, mozno supravu poharik+miska+tanierik, aby to bolo aj prakticke a nie iba hracky.

slavinkas
11. júl 2014

Ahoj, my sme malej kupili trojkolku, stari rodicia zahradky domcek (mame ho na balkone). Od krstnej dostala babiku, od sestry knihy.

moni244
11. júl 2014

moja dostala len bábiku a priesvitnú loptu a oblečenie, nič extra, na2. narodeniny sa chceme zložiť a kúpiť jej poriadne odrážadlo a bicykel v 1, čiže ak chceš niečo konkrétne, je lepšie sa dohodnúť a zložiť sa na jeden poriadny dar, moja mala najväčší zážitok z balónov a sviečky

slavinkas
11. júl 2014

Este by mohol byt aj bazenik s loptickami. My sme kupili nafukovaci s mackom pooh a takou polooblukovou clonou asi za 12 €. teraz ho ma v obyvacke, gulicky su z Tesca a ked bude teplo tak jej ho dame na balkon a namiesto lopticiek tam napustame vodu.

silsil
11. júl 2014

stan s gulickami, zatlkacku, knizky, odrazadlo s opierkou a so zvukmi - to je max. uspech, drevenne magnetky, auta, auta, traktor, bager.. atd

marylis
11. júl 2014

Moj dostal kopec oblecenia, hojdacku do zahrady, klavir, take odrazadlo s telefonom, obrovsku tatrovku, kladivko a klince sa zatlkanie, lopty, stavwbnice, lego pre najmensich, plienky, knizky a kopec dalsich veci. Staci ist do hrackarstva a tam uz vyberies 😉

michala11111
21. okt 2014

na prvé narodky mojej malej som dala kúpiť od krstných úplne úžasný darček odrážadlo, ale také ktoré má zvuky a svieti. Máme ho už mesiac doma a malá sa s ním v kuse hrá, najlepší darček. Dnes sme to mali vonku a všetky deti jej to chceli zobrať, každé jedno za tým bežalo emoticon až som bola na nervy že jej to zničia, lebo si na to sadali aj 4ročné deti a to je do troch :D. Takže to je jediná nevýhoda, že keď pôjde s tým človek do parku, nech ráta, že každé dieťa to bude chcieť :D
Pripájam link
http://www.rajhraciek.sk/kiddieland-activity-mi...
určite existuje od tohto výrobcu aj verzia pre chlapca
Inak super darček je aj hudobný stolík
A inak sme dostali peniaze a oblečenie. A jednu totálnu kravinu hupacieho kona, ktorý je vhodný od troch rokov :D