Mala bude mat meniny a ja neviem co jej kupit poradte mi prosim
@vevuska22 - Dvoj tyzdnovemu dietatu obviaz prsnik stuhou a ty si daj kolac, co ti poviem 😀 Toto ries fakt az o rok, nic v zlom ;)
plienky? 🙂 je to na tebe, ak jej aj kupis nejaku hracku, tak z nej bude mat nieco az tak za 4mesiace. predpokladam, ze stari rodicia ci krstni budu chciet nieco kupit, ja by som na tvojom mieste nekupovala, este sa jej nakupujes dost darcekov 😀
júúúj,to vôbec nerieš🙂 daj jej pusinku a pomojkaj tak ako inokedy.... 😉
ale prosim vas, co ste sa zblaznili. ani o rok to este riesit netreba, lebo dieta vobec nevnima, ci ma sviatok, alebo nie. vobec ziadny darcek.
Auto, poschodovy dom , na ucet preposlat milion eur urcite si to bude pamatat take malinke babatko 🙂
skoc do DM-ky a kup jej nove hryzatko 🙂 dudlik, hracku maju tam celkom vyber a vsetko sa zide 🙂
nic jej nekupuj, usetri si korunky na plienky a pod.
Ja by som jej dala v ten den zaramovat fotecku s jej aktualnom podobou v ten den a napisala moje prve meninky napríklad 😉
nemusis nic , ale ak naozaj chces kup jej plienocky, alebo nieco na oblecenie, 🙂 🙂 🙂
Ja som si nepamätala kedy mám meniny snáď aj do 10r 😀 , keby mi negratulovali, ani neviem... Takže nerieš 😉
Ak je to tvoje dietatko, tak by som to nejako neriesila. Ja som to urobila vzdy tak, ze som kupila nejaku drobnost - hrkalku alebo novu dudku a bolo. Takemu dietatku je to jedno. Staci ho vystiskat a je spokojne 🙂 Alebo jej na pamiatku urob otlacky ruciciek a noziciek. Nepotesi ju to sice teraz, ale o 18 rokov alebo ked sa jej narodi vlastne babatko, tak to bude darcek ako hrom 🙂
Cudziemu dietatku kup napr. plienky, body, ciapku, kozmetiku - vyber si.
Ja by som jej kupila nieco pekne na oblecenie 🙂 preco by si nemala oslavovat meniny dietata? Mozes urobit veceru a dat si nieco dobre s manzelom a pripit si na malu. 😉 na jej zdravie!
myslim ze sa najviac potesi prsniku 🙂
nejaku malickost (hryzatko a pod.). to, ze je dieta take male a este nevie o tom, ze ma meniny/ narodeniny, este neznamena, ze nemusite/ nemozete oslavovat.
hrkalku 😉
napraskaj sa čokapikom a ked ju budes kojit nebude sa vediet dojest 🙂 Mam odskusane :D
vsak to je jedno, hlavne nedavaj 2tyzdnovemu babu čokapik
my sme dostali od starkých na 1. meniny Nutrilon kašu a druhá dostala loptičku zDM
no, dobrá otázka...My sme našej malej, keď mala meniny, a mala 3 mesiace kúpili len niečo na oblečko a jej osobne nejaký cumlík, alebo hryzadielko...Inak je to asi jedno, je na to ešte malinká, aby si to nejak uvedomila...A chcem vedieť, čo budeš riešiť o rok, o dva 😉
čo tak ju mať iba rád.. ju aj všetkých okolo..vytvoriť jej milujúce prostredie.. Nieje všetko o materiálnych veciach.. ver mi ona viac vníma lásku..akoby si jej kúpila neviem čo materiálne... 😉 ja by som jej nekúpovala teraz nič.. zamerala by som sa na iné dary...
Ak je to darček pre nejakú kamarátku, alebo známu, opýtaj sa jej, čo by ju potešilo, čo by potrebovala. Ja sa tiež spolieham na to, že sa ma rodina a kamošky opýtajú a nebudú kupovať hlúposti, kt. mi budú nanič 🙂
moje deturence ked boli take malicke a mali meninky tak som kupila hrkalku alebo dudlik ... na oblecko napr dupky, body ,ponozky....mne to urobilo radost 🙂
Daj jej pusu. A u nas sa na meniny vzdy tahalo za ucho.
plienky ;)
Môj syn sa narodil v deň svojich menín. Jeho darčekom som bola ja a keď mi ho doniesli, nepustila som ho z rúk a vystískala som si ho.
toto by som absolutne neriesila .... boztek na licko a je to ....
myslím, že malej to bude úprimne šuma-fuk. 😉 pre svoj dobrý pocit, plienky napríklad. 🙂