ahojte maminky, aké máte skúsenosti s detskými časopismi, ktorý je váš naj a prečo? Keď som ja bola malá, fičala som na zorničke a ohníku, bola to zábava. Mám štvorročnú neterku, ktorej by som chcela darovať predplatné takéhoto časopisu, ibaže ... neviem, ktorý by bol najlepší. Vopred dakujem za vaše tipy a príspevky.
Ja ke´d som bola malá, mama mi kupovala Macka Púsika. myslím, že ho ešte predávajú, je to super časopis.
Šikovníček je tiež kvalitný časopis 🙂
Ja kupujem dcérke Macka Pusika, má 6 rokov, ale kupujeme ho už približne od 4 rokov 😉
My kupujeme macka pusíka, mne sa zdá super 🙂
Pre predškolákov jednoznačne Adamko, je výborný. Aj Šikovníček je fajn.
mne sa paci aj klasicka vcielka
Osobne pre také deti hodnotím Sikovnicek ako najlepší,aktivity su naučne,včielka je tiez dobra,ale tu by som možno radila pre mladšie deti-kupujem ju pre 3-ročnú. A do tretice Adamko,ten pre predskolakov,ale je tam pár úloh aj pre menšie deti.
No minuly rok sme dcerke predplacali sikovnicek, teraz bobika. oba su vyborne. bobik, ale skor pre predskolakov.
ahoj, tak do leta sme kupovali časopis Macko Puf (hlavne kvôli tým darčekom-hračkám, čo boli spolu s časopisom) a teraz sme prešli na Včielku ...tá sa im páči - obom a tu som uvažovala, že im ju už predplatím....sem-tam kúpime aj časopis Bobík alebo Barbie (ale to sa vždy opýtam, či ho chcú...musí ich niečo v ňom zaujať, takže to len príležitostne...)
Sikovnicek a priznam sa, ze obcas kupim dcerke aj Pony a Princezne 🙂
Ja 4-ročnú dcérku nemám ale keď budemať toľko tak jej budem kupovať asi My little Pony
Slniečko, My little Pony, Barbie, Ľadové kráľovstvo. Skúste pozrieť na www.egmont.cz. Majú veľký výber 🙂
Skúste Princeznu. Mojej neterke sa veľmi páči 🙂
Z egmontu objednávam aj ja. Moji chlapci majú radi Máša a medveď a Autá. V stánku im občas kúpim Slniečko aj to sa im páči 🙂
Vcielka, lienka, vrabcek
My little Ponny, prípadne Barbie 🙂
Ja som vyrástla na Mackovi Pusíkovi, pravidelne som ho odoberala. teraz ho kupujem aj priateľovej dcérke (4r) a každý mesiac sa tešíme, keď ho ideme kúpiť. Inak sa nám páčia aj pracovné zošity, ktoré boli nedávno v Lidl 🙂
@emily_666 pozri temu https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/oblubeny-detsky-casopis-ktory-kupujete-a-preco/