Potrebujem kupit 2 dievcatkam prvy bicykel. Poradite mi aky kupit? / rozmer, znacku/
Oprasujem temu, nepozna niekto bicykel znacky Neuzer alebo Dino?
@miracle - no z mojho pohladu nekvalitne bicykle 😖 Nasa dcerka mala a ma puky bicykle, kvalitativne najlepsie, drahy si sadol na jej 12-ku bicykel a vsetko to prezilo (nepytaj sa ma, preco si na to sadal 😕 😅 🙄 )
Na Puky som pozerala, akurat Jezisko ma strop okolo 100 - 130 eur.
@anjelicek26 ahoj , mozem otazocku, zvazujem kupit na Vianoce pre 3 rocnu Puky bicykel (v marci bude mat 3,5 roka) ale nikde tu na okoli neviem najst predajnu, kde by som si ich mohla pozriet. Objednat chcem cez internet. Mala ma 100 cm, uvazujem nad 16tkou, bude jej to dobre na jar-leto??? Alebo je to este moc velke ? Mame Puky odrazadlo LR 1 L a mala na tom perfektne jazdi. 🙂 Dakujem ti moc.
@anjelicek26 joj, az teraz som si vsimla, ze pises o 12tke bicykli... 😅 .... ale mozno budes vediet poradit. Nechcem kupit zas moc maly, uz chcem, aby jej to vydrzalo trosku dlhsie.
@annalena oni maju vsetky velkosti 🙂 Zacinali sme na dvanastke a teraz ma 16-ku 😉 Ona sa.bicyklovala s vyskou 92 cm xixi
@annalena Saska ma 110 cm a na 16-ke sotva dociahne na zem...jazdi na nom,ale este mohla mesiac-dva pockat xixi
@anjelicek26 hej, viem ze maju vsetky velkosti 🙂 preto sa fakt neviem rozhodnut, videla som nazivo 12tku, ta sa mi zda uz trosku zbytocna, ked predpokladam, ze mala este porastie - ma byt po kom vysoka 😀 , viem ze tvoja Saska je mensia, preto aspon trosku pre porovnanie. Lebo fakt ako na truc neviem tu 16tku nikde objavit, aby som si ju nazivo pozrela. 😒
Kto poradi bike pre 3,5 rocnu aby sa lahko pedaloval?popripade ak ma niekto na predaj 14 :D
@anjelicek26 nebudes predavat vas scott 16? :D Pripadne typ kde ho kupit...my mame doma 12, ale syncekovi je maly...nazdit sa na nom naucil behom par minut, takze je to super bicykel, ale ta 12 mu je proste mala...
@annalena Ahoj, moja dcerka ma teraz tiez 3 a pol roka, vyska cca 100 cm, takze mozem jej podla teba v pohode kupit to ZL16? Doteraz mala Puky odrazadla, s nimi sme boli velmi spokojni. Chcela by som bike uz rovno bez pomocnych koliesok, je to realne, tvoja dcerka sa naucila hned? Na odrazadle s rovnovahou problem nema...
@ninan2 ahoj, neviem ako je zdatna tvoja dcerka, ale podla mna ano 🙂 moja sa naucila asi za hodinu - sli sme von s novym bicyklom, to som ju este drzala a bezala za nou a naspat domov si uz slapala sama 🙂 Samozrejme, ze sme prve leto vyberali len kratucke trasy, kde bola rovna cesta, potrebovala pomoc s rozjazdom.
A aj kamoska spravili tak isto - a to bola jej dcerka o 5 cm nizsia ako nasa, ale ta bola a aj je fyzicky velmi zdatna- a bolo to rovnako.
Ak vie drzat rovnovahu, musi pochopit len pedalovanie a nemala by mat problem 😉
A super je, ze bicykel mame doteraz a este minimalne rok ho vyuzije, cize som nemusela hned dalsi rok kupovat novy.
Maminky prosim o radu. Radi by sme kupili dcerke bicykel, ale mam velku dilemu. Rozmyslali sme nad puky 12,5" ale bola by som rada aby jej aj chvilku vydrzal. 14" bicykle privelmi nepredavaju a bojim sa aby jej 16" nebol velky.
Dcerka ma sice 3,5 roka ale meria len 93 cm a vazi sotva 13 kg. Nechcem ju od bocyklovania hned v uvode odradit. Bez problemov jazdi na odrazadle s 12" kolieskami.
Aky bicykel by ste mi odporucili, pripadne aku znacku? Chceme radsej kupit nieco kvalitne, aj ked drahsie, aby ho vyuzil aj mladsi syn.
Dakujem pekne!
@lubinkas no myslim si, ze pri 93cm by jej bol asi dost velky, neviem, ci by vobec dosiahla na zem nozkami. Moja pri jej vtedy 100 cm dosiahla na zem spickami. Ofic. doporucenie vyrobcu je vyska 105 cm (ale to asi vies 😉 ) A Puky su sice kvalitne ale aj dost tazke bicykle, okolo 9-10 kg maju, cize aj to dost zavazi.
Ale ako pisem vyssie, kamoska to riskla, jej dcerka mala vtedy okolo 95 cm, ale jej mala je fyz. velmi zdatna, chodi na lezenie, cize aj silna....ta naskakovala a zoskakovala 🙂
@annalena dakujem velmi pekne za odpoved. do 16" radsej nepojdem nechcem malej bicyklovanie znechutit najma ked sa to chce naucit. Najradsej by som kupila 14" ale tych sa robi zalostne malo tak uvidim ci najdeme nieco vhodne. Chceme ist do kamennych obchodov co to poskusat a nechat si poradit. Mala je tiez fyzicky pomerbe dost zdatna, neobavam sa ze by 14" nezvladla ale predsa len je drobatko;). A ja by som bola rada aby dociahla nohami na zem;). Este raz vdaka
@lubinkas ak ti mozem poradit pri jej vyske nekupujte 16-ku, bol by este prilis velky, nasa zacinala na 12-ke s pomocnymi kolieskami a vozila sa na nom do 4,5r. ale uz bez koliesok, potom sme jej kupili 18ku a v pohode jej staci aj s rezervou na dalsie 2 roky, som rada, ze sme nesli do 20ky, bol by jej zbytocne velky, mala ma teraz cca 114cm
Ahojte,nemate niekto skusenost s bicyklom Cop Trooper.16palcovy. Volakedy ho predavali v Deacthlone.Syn ma cca 100cm,ze ci mu to nebude privelke.Vdaka.
My sme kupili Scott - je trochu drahsi, ale super. 3 rocnej sme kupili ten najmensi, aj ked sa mi zdala uz skoro velka na neho, ale ked si sadla na ten vacsi, nechcelo sa jej tahat. Na mensom hned zabrala a isla. Ale druhe kriterium bolo, ze mam este mladsiu dcerku 2 - rocnu, takze budeme kupovat o chvilu aj ten vacsi a mensi zostane mladsej 🙂