Syn bude mať dva roky, chcela by som mu kúpiť kolobežku. Akú odporúčate? Píšte prosím konkrétne značky, môžete pridať aj link alebo obrázok 🙂
@lavender21 wau super, dakujem krasne za tip! 🙂 Pojdem ju este dnes pozriet.
@ellieellie presne,je stabilná,vpredu má dve kolieska čo je super. Naša keď jazdila na kolobežke,kt.ma dve kolieska vzadu,tak jej zavádzali pri odrazani. My sme s touto mega spokojní 😁
Aj ja odporúčam túto kolobežku čo pani vyššie,máme ju a sme spokojní,synckeovi sme kúpili keď mal 21 mesiacov a jazdí ako pirát na nej.
Aj my ju máme je super 😊
@maria0509 fakt je super minule na sídlisku som videla aj 1 dievčatko ju mať a tiež jej rodičia si ju chválili že mala ju zbožňuje a super ide.mam aj staršiu dievku tá dostala kolobežku z Kauflandu ale inak sa ňou šoféruje,akože vie na nejsť ísť výborne ale pre také malé dieťa nie je vhodná,je do 50kg ja mám 48 kg tka som skúšala s ňou ísť a vôbec som šoférovať na Tom nevedela 😀
@ellieellie my mame tiez podobnu len znacky micro mini
My mame globber a úplne super sme s nou spokojni
@ellieellie za mna tiez micro mini. Mam dvojrocnu dcerku. Kupovala som ale pouzitu (nova je nad nase financne moznosti) a nelutujem
Tiež sme kupovali decathlon a super je 🙂
Ďakujem všetkým, už máme kúpenú tú z Decathlonu 🙂
@ellieellie u nás na ulici ju už majú všetky deti 😁 v priebehu dvoch týždňov sme pokúpili všetci, lebo bola na nich bitka... Všetky deti to baví... Máme tu všetky približne rovnako staré deti cca 2-3 roky... 🙂
@magda15 ďakujem, kúpili sme tú z Decathlonu a je perfektná 🙂
@ellieellie malá mala minulý týždeň dva roky, kúpili sme jej túto z decathlonu a ide jej to super. 🙂 takže takúto odporúčam...