Akú vlakovú dráhu pre 2,5 ročného chlapca?

ajaja11
7. okt 2015

Ktoru vlakovu drahu by ste odporučili Lego duplo deluxe, vlačik Tomaš alebo Brio?Vdaka

liebling98
8. okt 2015

Drevenú z IKEA

meluela
8. okt 2015

@ajaja11 som vcelku maniak na vlacikove drahy 😉
za mna urcite dreveny system s rozhodom kolajnic ako ma brio ... k tomu mozes v pohode kombinovat lacnejsie alternativy ... za 30e kupis obrovsku krabicu kolajniciek woody aj doplnkov a k tomu brio ci maxim trebars par vlacikov alebo nejaky speci doplnok a pekne to sedi. Ikea je fajn, ale ma umelohmotne cupliky ktore trocha tazsie zapadaju do bria a ostatnych znaciek .. ale ked sa trocha vybehaju tak to uz ide v pohode .. a ten ikea cerveny most, ten je strasne zle vymysleny stale pada 😠
Este tesco ich vlastna znacka ma pekne doplky ako mosty ci tunely ktore pasuju na brio.
lego je umelohmotne a thomas tusim tiez aj chucchington a nema standardizovany rozchod kolajnic, takze si potom odkazana iba na jeden system co je fakt zle

gala79
8. okt 2015

jednoznacne Brio..

zuzka38
8. okt 2015

Brio je kompatibilne s ikea 😉 mame obe aj lego duplo..zacnite drevenou

iinuska
8. okt 2015

drevenu

ichbinich
8. okt 2015

Brio, pricom nemusi byt vsetko original. Pasuje aj Woody, to, co predava Tchibo, Ikea, tescova vlastna znacka, Eichhhorn a vsetky podobne. Niektore pasuju lepsie a niektore horsie. Presne, ako pise @meluela.
Original Brio su super mostove piliere, tie zelene, co maju asi 3cm kolajnice. Daju sa potom robit poschodove trate 😉
Bohuzial Tesco drasticky zredukoval ponuku, my sme stihli pokupit velmi vela, ale teraz je vyber na zaplakanie. Takze ak nieco uvidis, tak kupuj hned, aj do zasoby 🙂