Ktoru vlakovu drahu by ste odporučili Lego duplo deluxe, vlačik Tomaš alebo Brio?Vdaka
@ajaja11 som vcelku maniak na vlacikove drahy 😉
za mna urcite dreveny system s rozhodom kolajnic ako ma brio ... k tomu mozes v pohode kombinovat lacnejsie alternativy ... za 30e kupis obrovsku krabicu kolajniciek woody aj doplnkov a k tomu brio ci maxim trebars par vlacikov alebo nejaky speci doplnok a pekne to sedi. Ikea je fajn, ale ma umelohmotne cupliky ktore trocha tazsie zapadaju do bria a ostatnych znaciek .. ale ked sa trocha vybehaju tak to uz ide v pohode .. a ten ikea cerveny most, ten je strasne zle vymysleny stale pada 😠
Este tesco ich vlastna znacka ma pekne doplky ako mosty ci tunely ktore pasuju na brio.
lego je umelohmotne a thomas tusim tiez aj chucchington a nema standardizovany rozchod kolajnic, takze si potom odkazana iba na jeden system co je fakt zle
jednoznacne Brio..
Brio je kompatibilne s ikea 😉 mame obe aj lego duplo..zacnite drevenou
drevenu
Brio, pricom nemusi byt vsetko original. Pasuje aj Woody, to, co predava Tchibo, Ikea, tescova vlastna znacka, Eichhhorn a vsetky podobne. Niektore pasuju lepsie a niektore horsie. Presne, ako pise @meluela.
Original Brio su super mostove piliere, tie zelene, co maju asi 3cm kolajnice. Daju sa potom robit poschodove trate 😉
Bohuzial Tesco drasticky zredukoval ponuku, my sme stihli pokupit velmi vela, ale teraz je vyber na zaplakanie. Takze ak nieco uvidis, tak kupuj hned, aj do zasoby 🙂
Drevenú z IKEA