Ahojte, chcela by som sa spytat tych, ktore mate doma trampolinu, podelit sa o vase skusenosti s konkretnou mozno aj znackou. Chcem kupit pre 2 deti 12 rocne a 5 rocne. Rozmyslam nad velkostou 244cm a vonkajsou sietkou. Pri hladani som sa uz stratila, zamotala,... fotky super ilustracne, ale pri niekt.sa mi podarilo najst aj skutocnu fotku a vyzerala uplne inak. Nechcem nieco kupit a byt sklamana, ked pride. Preto by som bola rada, kedy ste mi napisali, pripadne poslali fotky. Dakujem vopred velmi pekne.
V žiadnom prípade vonkajšiu sieť...určite vnútornú sieť...a odporúčam nízku výšku trampolíny od zeme..
Dakujem za reakcie, pozeram uz s vnutornou sietkou, ale velkost 244-250cm nam myslim staci. Co hovorite na tuto? https://www.mall.sk/trampoliny-s-ochrannou-siet...
Perfektný výber
@veronikaszabova prečo nie vonkajšia sieť?
My mame marimex 250 s vnutornou sietou... Sme spokojny.,.. vonkajšiu určite nie...
Podla mna vacsiu, ak je predpoklad, ze sa v nej bude hrat viac ako 1 dieta. 250 nie je celkovy priemer nahodou? Aj s pruzinami? A teda urcite vnutornu siet.
Urcite vnutorna siet, nie vonkajsia