Aku trampolínu máme kúpiť?

8. apr 2022

Ahojte, chcela by som sa spytat tych, ktore mate doma trampolinu, podelit sa o vase skusenosti s konkretnou mozno aj znackou. Chcem kupit pre 2 deti 12 rocne a 5 rocne. Rozmyslam nad velkostou 244cm a vonkajsou sietkou. Pri hladani som sa uz stratila, zamotala,... fotky super ilustracne, ale pri niekt.sa mi podarilo najst aj skutocnu fotku a vyzerala uplne inak. Nechcem nieco kupit a byt sklamana, ked pride. Preto by som bola rada, kedy ste mi napisali, pripadne poslali fotky. Dakujem vopred velmi pekne.

veronikaszabova
8. apr 2022

Urcite vnutorna siet, nie vonkajsia

veronikaszabova
8. apr 2022

Mame tuto, sme spokojni

deginko
8. apr 2022

V žiadnom prípade vonkajšiu sieť...určite vnútornú sieť...a odporúčam nízku výšku trampolíny od zeme..

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. apr 2022

Dakujem za reakcie, pozeram uz s vnutornou sietkou, ale velkost 244-250cm nam myslim staci. Co hovorite na tuto? https://www.mall.sk/trampoliny-s-ochrannou-siet...

deginko
8. apr 2022

Perfektný výber

anshelia
8. apr 2022

@veronikaszabova prečo nie vonkajšia sieť?

rachel36a
8. apr 2022

My mame marimex 250 s vnutornou sietou... Sme spokojny.,.. vonkajšiu určite nie...

evica17
8. apr 2022

@anshelia lebo sa dieta moze zranit na tych spruzinach co je nimi pripwvnena trampolina na konstrukciu. Vnutorna sietka zabranuje padu na tie pruziny a vonkajsia nie

evica17
8. apr 2022

@deginko preco nizku vysku od zeme ?

ukulela
8. apr 2022

Podla mna vacsiu, ak je predpoklad, ze sa v nej bude hrat viac ako 1 dieta. 250 nie je celkovy priemer nahodou? Aj s pruzinami? A teda urcite vnutornu siet.