potrebovala by som poradit.chcem kupit tu magicku svietiacu korytnacku,ale nie taku lacnu tu mame...ale ci su aj nejake kvalitnejsie?poradte znacku a kde by som ju zohnala.diiik
aj ja zhanam korytnacku a tiez neviem od koho a za kolko mam kupit a vasa lacna co robi len svieti ci hraje aj melodie ? a nestaci Vam ? preco zhanate inu dakujem za odpoved 🙂 🙂
My mame nie korytnacku, ale taku gulu od Chicco. Da sa zapnut len ako lampa alebo aby aj robila hviezdicky na strop. Meni farby, da sa zapnut aj zvuk - uspavajuca melodia, tecuca voda alebo zvuk cvrckov 🙂 Malemu sa velmi paci, lebo je priesvitna a bucha po nej ruckami 😀 stala okolo 30 € v Pre deti
ja som pred vianocami kortytnacku tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15082712&ta... premieta suhvezdia na strop a meni farby, melodia je trosku hlucna, ale mne to nevadi, chcelo som hlavne aby to svietilo. Chcela som vtedy lienku, ale to uz mali vypredane 😠
baby nahodou neviete, ako zapnem na tej korytnačke zvuky ? hladam to, ale marne ..vdaka
Baby čaute, ktorá je podľa Vás lepšia korytnačka tá aqua morské vlny alebo korytnačka hviezdičky?
my mame doma klasicku cloud b, tu povodnu, akoby znackovu....je z dracika stala sice okolo 30 eur, ale keby s nou daco bolo viem ze sa da reklamovat hned a nie je problem a je s hviezdickami...tie co predavaju po bazaroch alebo za 15 eur su nejakej inej znacky polske ci ake...
@ifinocka mozno mate len svietiacu. My mame 2, na pohlad uplne rovnake, jedna svieti a hra (objednala som z Aliexpresu) a druha len svieti (dostavali deti v skolke na vianoce). Ale podla mna nemas za cim banovat, hudba je velmi hlasna a nenormalne to zerie baterky. Uz pouzivame len tu svietiacu.
Caute my mame uz 2 tyzdne tranquil korytnacku od cloud b. Premieta vlnky v pohybe a pekne zvuky robi(sum mora a hudbicka a da sa dat uplne natichucko). Maju ju vraj v alltoys ja ju mam z brna z hrackarstva bambule za 32eur. Na nete som ich videla za 45-50eur...blazni. V kazdom pripade mala ma 2,5r a vdaka tomu mi zaspava sama. Co je pre mna mega uspech... Korytnacka je kvalitna cloud b je znamy ze robi hracky na uspavanie. Najdete aj videjo na youtube. Dobre nakupte! 😀
Ahojte. Ja som spokojná so značkou CloudB. Najlacnejšie síce nie sú, ale ako sa hovorí nie som taká bohatá, aby som si kupovala lacné veci. My sme si kúpili morskú korytnačku http://www.baby-land.sk/Nocne-svetielka-c44_0_1... a malý je s ňou spokojní. Pekná a zaujímavá projekcia a hlavne v izbe nie je tma. Fakt kvalita.
Ahoj 🙂 My sme taktiež stavili na značku cloud B. Nemáme korytnačku ale lienku. Osvetlí a navyše nám robí také hviezdičky na stenu. Objednali sme z plexika. Prpipájam aj link - konkrétne na tú našu lienku
http://pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/hracky-pro-klidne-usinani/hvezdna-beruska-classic-red-twilight-ladybug?=843
Odporúčam 😉
@lejlla za mňa žiadnu. Mali sme a ani 1 dieťa nechytila za srdce. Staršia stukala iba na nej do zblaznenia a malý plakal bál sa. :( Hudba bola hlasna. Skôr projektor na stenu od Fisher-Price. Motýliky zerie staršia ako okolo nej behajú a malý sa teší že sa to krúti.
take korytnacky som videla na mimibazar.sk...len neviem, ci su to tie lacne,alebo drahe..len viem, ze to meni aj farbu svetla..takneviem,ci som pomohla 🙂)