Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Akú používate detskú sedačku ? Potrebujeme dať detskú sedačku na pánsky mtb a neviem akú máme kúpiť. V ponuke ich je strašne veľa. Akú používate ? Výhody - nevýhody ? Ďakujem
Ja by som tiez potrebovala poradit. Rozmyslala som nad iBert alebo weeride...to su obe predne. Mam 14 mesacne dietky. Alebo zadnu? Neviem...je to dilema 🙂
my mame tu obycajnu kovovu prednu a na behanie po meste nam to uplne staci, na vylety by som chcela tu plastovu s opierkou na nohy, len sa neviem rozhodnut ci prednu alebo zadnu. podla mna je zadna dost neprakticka ak ide clovek s dietatom sam.
mame prednu plastovu s patbodovymi pasmi, plastovým pultíkom a pripinacimi popruhmi na nohy. Sme s nou uplne spokojni, aj ked my toho az moc na bicykloch nenabehame
Manzel si ju v obchode vyskusal a naposledy tam mal syna ked mal takmer styri roky. Teraz uz mame aj takmer dvojrocnu dcerku, tak neviem co ideme riesit dalsie, lebo synator nie je moc pohybovo zrucny a kym bude slapat na biku sam to este pretecie vela vody...
my sme mali tú prednú kovovú obyčajnú, namontované opierky na nožičky, aby malému neplandali a na riaditkách mal také penové výstuže, aby ho neoziabalo ak sa chcel držať a bolo to fajn, chodili sme tak aj na výlety. Mne sa tá zadná nepáči, veď čo má dieťa z toho, že je tam posadené. To je skôr na také praktickejšie využitie, ale ak chcete tie výlety, tak nám viac vyhovovalo v predu. Dokonca v Holandsku som videla, že mali na bicykloch take plastové chrániče, aby na deti nefúkalo. No to u nás by som asi nezohnala, tak malý nosil prilbu, okuliare a šatku okolo krku a samozrejme dobre oblečený, aby ho neofúklo, nakoľko on tam v tej sedačke iba sedel.
ahoj, my sme mali zadnú anatomickú cyklosedačku na bicykel Wallaroo pre deti s hmotnosťou 9-22 kg, veková kategória od 12 mesiacov do 6 rokov;
výhody: neprekáža vo výhľade vpredu, mala vysoké operadlo - super pre detskú chrbticu, mierne polstrovaná - pohodlná, vetracie otvory v operadle- nespotí sa, trojbodové bezpečnostné pásy sa dali výškovo nastaviť, rýchla montáž/demontáž celej sedačky, mala opierky na nohy - dali sa výškovo nastaviť a cez nôžky zaistiť gumenými popruhmi a ešte jeden "bonus" - dieťatko je kryté, keďže je "schované" za vaším chrbtom;
nevýhody: u mňa len jedna, že som na dieťatko nevidela, keď som išla sama...(ale to bolo max 2-krát, väčšinou sme išli ako rodinka...čiže, vždy na neho videl jeden z nás...😉
využili sme maximálne ...ak počasie dovolilo, tak sme sadli na bicykle a šup, už sme išli k babke, alebo popri Malom Dunaji😀 ...čiže u nás maximálna spokojnosť s týmto typom cyklosedačky😉
My sme pouzivali od roka prednu sedacku taku plastovu s opierkou na nohy,operadlom.nie tu kovovu. Teraz ma tri roky a do tejto sa uz nezmesti ,tak neviem ci kupit tu plastovu zadnu alebo iba tu kovovu prednu.