Baby, ktora mi viete poradit? Chcela by som pre krsneho 7 rocneho syna kupit kolobezku. Nevadi, ak by bola drahsia, no nech je uz aj kvalitna, no ja sa v nich vobec nezyznam. Vpredu aj vzadu len po jednom koliesku, alebo je lepsia, ked su vzadu kolieska dve? Dakujem pekne.
My sme kupili chlapcovi kolobezku na narodeniny ked mal 4roky a mal len dve kolieska-na jeho ziadost a naucil sa v kratky cas kolobezkovat sa na nej.Ma pu kolieska so zadnou brzdou,vyskovo nastavitelne riaditko a je lahka tak aby ju zvladol 🙂 sme spokojny
micro kolobezky su skvele a naozaj kvalitne
aj my máme doma 7 ročného a keby som mu mohla dopriať, kúpim mu micro kolobežku 🙂. Zatiaľ máme takú staršiu, ale je už nebezpečná, zadŕhajú kolieska, takže ju už nepoužívame. Dúfam, žmu ju budeme mocť na jar kúpiť 🙂
urcite nie dve zadne koliecka, skor dve predne.. 😀
tiez sa priklanam k nazoru ze 2 kolieska v zadu EE 🙂 a 7 rocny je uz velky chalan a ked chces aby mu kolobezka cosi vydrzala a nerozpadla sa po 1/2 roku, tak nerob kompromisy a chod do kolobeziek Micro. celu ponuku maju dobre spracovanu na www.kolobezky-micro.sk alebo www.active-one.sk
Nas Matej dostal kolobezky asi ako 3-rocny, s dvomi kolieskami vzadu (take tie detske, ale taku si asi nemyslela 🙂 ) a od 4 rokov jazdi na kolobezke s jednym kolieskom vzadu, lebo dve su vraj pre "malacov" a on uz je "velkac". Na Vianoce si zela kolobezku s nafukovacimi, velkymi kolieskami. Takuto: http://www.worker.sk/1328/kolobezka-worker-city (zohnala som ju este o 20 € lacnejsie).
Moj 8 rocny synovec zasa neda dopustit na freestylovu kolobezku, nieco take ako je tu na stranke - niektore z nich maju vzadu 2 kolieska, ale za inym ucelom ako udrzat rovnovahu.
http://www.worker.sk/freestyle-kolobezky
Preto by si mala zistit, co by asi chcel. Inak my sme este skusali 4-kolieskovu kolobezku a ta bola tiez super.
dcéra mala tiež vpredu s 2 kolieskami
Pre 7 ročného chlapčeka určite odporúčam už takú s 2 kolieskami, pozrite www.cyklospeciality.sk, majú veľký výber kvalitných, nemusíte sa báť o bezpečnosť.
Na trhu je veľmi veľa kolobežiek (nafukovacie kolieska, PU kolieska, odpružené odľahčená kostra, tzv.micro kolobežky...), ale určite by už zvládol s jedným kolieskom vzadu. 😉