Ahojte, prosím vás o radu-akú hračku kúpiť pre kŕsňa, ktorý má takmer všetky zvieratá, ktoré existujú.....nejakúdobrú a hlavne lacnú farmu, domček, stajňu....raďte, dakujem 😉
Farmy predávajú aj v drevenej verzii. Veľmi sa mi páčia, len naše dieťa je ešte malé na to 🙂 Lego Duplo je fajn, ale je to hračka do 5 rokov, tak neviem, či by ho to v 4 rokoch ešte bavilo (moja skúsenosť je taká, že do troch rokov je OK, potom je to už nuda a dieťa chce klasické LEGO) a navyše je to plast, tak neviem, či by sa mu to hodilo k tým zvieratkám, ktoré doma má 🙂
www.originalnehracky.sk/e/search?word=farma
Bruder - kvalita, co vydrzi velmi dlho. lacne smejdy sa neoplati kupovat, lebo sa to raz-dva rozlame. Urcite pre 4 rocne dieta nie lego duplo. jejda, ved to je pre mimina. 4 rocny uz ma normalne lego a aj lego je traktor napr.
dakujem žienky za radu ....no aj ja som toho názoru, že skôr drevené, kvalitné.......lego duplo je fakt pre malé deti.....no len si predstavte že má 2 veľké koše čo sú na prádlo plné zvierat.....tak ani tá malá drevená farma mu nestačí :D ale zasa s peniažkami to nemôžem prehnať 😒
@ludkastofi Fuuu, tak to je pekný "maniak" do zvieratiek 😀 Možno by ho však tá farma i tak potešila. Alebo nejaká detská encyklopédia o zvieratách. Rodičia by mu ju čítali a on si môže obrázky pozerať. Môj brácho bol taký, keď bol malý. Niečo ho chytilo a chcel o tom vedieť všetko. Takže dostával aj knihy a ja aj naši sme mu ich čítali. On si to pamätal a potom keď kukal obrázky prerozprával to, čo sme mu o tom čítali 🙂
@ludkastofi ahoj 🙂 ja som sestrám kúpila od Kids Globe drevenú farmu pred rokom na Vianoce, pretože mladšia má strašne rada zvieratká a zožala veru úspech. Ešte teraz sa s ňou hrajú veeľmi často a to teda musím povedať, že im väčšinou pri žiadnej hračke nevydrží. 😅 Keď tak pozri sem: http://www.mall.cz/farma-zviratka/#!b[]=kids-globe&p[MATERIAL]=WOOD 🙂
@marllik toto je pre menšie deti, si myslím, nie pre 4 ročného 🙂
@adeala dobrý nápad, no ked na to pozeral môj manžel, ktorý je stolár, len krútil hlavou nad tými cenami....kúsky dreva 🙂
@ludkastofi no jasné 😀 ako všetko, čo si nevyrobíš sama doma 😉 ale tak môže sa inšpirovať a vyrobiť sám 😉 pre mňa teda bolo jednoduchšie a menej životohrozujúce kúpiť 😀
inak ja som dala hlavne na inšpiráciu, že niečo také by mohlo byť fajn 😉 určite sa dajú nájsť aj iné a lacnejšie 🙂
Lego duplo traktor, lego duplo mala farma, lego duplo farmarova stvrokolka..lego je sice drahsie, ale je to jenina nerozbitna hracka, ktora deti nikdy neomrzi....