Akú bábiku pre 3-ročné dievča?

natalka2548
19. nov 2024

Poraďte s výberom babiky je ich veľa a neviem vybrať. Chcem zmurkajucu aby vydávala nejaký zvuk. Veľmi sa mi páčia Llorens babiky ale neviem nájsť takyu žeby sa jej dal dat cumel do úst pri všetkých píše že je to len ako doplnok. Ešte rozmýšľam nad baby annabell ale bojím sa ze sa rýchlo pokazí keď ma toľko funkci ďakujem.

blaazi
19. nov 2024

@natalka2548 nedavno sme kupili Bayer Anna First Words a sme velmi spokojni _ zatvara ocka, ma dudlik, rozprava, makke brusko. Tiez som pozerala Lorens a Baby Born, ale pre take male dievcatko sa mi.to zda, ze sa tie ceny neoplatia, mojej dcerke (2r) babika hocikedy padne, vsade ju nosi so sebou a tato je aj lahucka, pomerne odolna a funkcna vo vsetkych podstatnych strankach.

sisska96
19. nov 2024

úplne jedno aj tak hodí do kútu izby :D

natalka2548
autor
19. nov 2024

@sisska96 prečo by mala? 🙄 ma lacnú bábiku a každý deň sa o ňu stará, prezlieka kŕmi uspava. Keď sa s ňou náhodou nebude hrať tak ju posuniem ďalej. Naozaj nevhodný komentár...akú hračku by podľa vás do kúta nehodila? ;)

stanzi
19. nov 2024

@sisska96 🙄 K comu bol akoze dobry tento tvoj komentar? Registrujem ta tu na fore uz dlhsie, v kazdej diskusii komentujes medzi prvymi, ale vacsinou cloveka vysmejes a zriedkakedy poradis nieco k veci 👎 Ked nemas radu, radsej nepis nic, prispievat do kazdej diskusie fakt nie je povinnost. Predstav si, mam tiez 3-rocnu, ma 3 babiky, a so vsetkymi sa hra kazdy den.

@natalka2548 Skus este pozriet znacku Antonio Juan. Inak, nasa ma (okrem inych) aj babiku Llorens - sice bez cumla - a spokojnost, je to velmi pekna babika 🙂