Ako voziť na bicykli dve deti?

lumarque
29. mar 2012

Ahojte. neriadim auto a aj v buducnosti by som sa tomu rada vyhla, ale budem mat dve deti a nejako ich budem musiet transportovat. Byvam v malom meste, kde mi a dopravu v pohode staci bicykel.Jedna kocka mi raz hovorila, ze brigadovala v USA ako riksaa nebolo to take narocne. Daju sa aj u nas podobne biky zohnat?http://www.instructables.com/id/My-Rickshaw/
alebo mat dve sedacky na bicykli? jednu vpredu a druhu vzadu?
dakujem

lumarque
autor
29. mar 2012

@trnka77
diki za tip, ja som myslela, ze tie cyklovoziky su len pre jedno dieta

tilly
29. mar 2012

ved cyklovozik mas najlepsie riesenie, mozes to pouzivat aj ako surodenecky kocik 😉

lumarque
autor
29. mar 2012

@tilly
vidis to mi nenapadlo, ze ho mozem vyuzit aj ako dvojkocik. A ako je to s rovnovahou da sa udrzat? Lebo ja mam zadnu cyklosedacku a niekedy nez sa rozbehnem je to take nic moc. Utiahne ho v pohode s dvomi detmi aj zena? Vy v nom nosite aj starsie dieta ?

tilly
29. mar 2012

@lumarque jasne, poznam dost mamiciek, ktore to tak pouzivaju... urcite je tam lepsia rovnovaha ako s cyklosedackou... zena to v pohode utiahne, ja sice taham len jedno dieta, ale problem mam len s prudkymi kopcami, ale tak aj to sa da, ked si hodim lepsi prevod...

mat_ka
30. mar 2012

@lumarque Ahoj Podla mna pre teba najlepsie riesenie je tento bike http://www.myzigo.com

evuliatko_tn
30. mar 2012

@lumarque ano, kludne aj 2 sedacky, jedna vpredu, jedna vzadu, je to velmi prakticke, teraz ked je pekne vonku tiez uprednostnujem bicykel..

tilly
30. mar 2012

@mat_ka to je paradne 😵

nikola000
4. máj 2018

@evuliatko_tn prosimvas a udrzim rovnovahu?

natalia2203
27. jún 2018

Myzigo vyzera super ale ta cena:(((( Ja mam jedno rocne a jednu 4rocnu, ktora akosi strajkuje a vydrzi len kratku vzdialenost a hlavne tu v BA to je riziko aj pre dospeleho a nie este pre decko,co sa len uci... ale bojim sa mat obe na jednom bicykli,to podla mna nie je bezpecne. Zastavim a sa mi prevazia na bok.to sa mi raz skoro stalo a to som mala len starsiu vtedy,nastastie som zachytila bicykel...

katren
27. jún 2018

@nikola000 udrzis 😉

ceklis
27. jún 2018

Ja mám jedno dieťa a mame cyklovozik, utiahnem ho v pohode, ale dokopy je to okolo 25kil, s dvomi neviem aké by to bolo. Takze odporúčam cyklovozik pre dve deti, je to hlavne oveľa bezpečnejšie a pre deti pohodlnejšie a zároveň e-bike 🤪 len tiež nie moc lacná alternatíva. Dvojvoziky sú na bazariku celkom často. Za mna najnajnajvec čo sme pre malého kúpili a to sme bikovali, bežkovali aj korčuľovali od jeho 3m, teraz tam sam skáče šípky a minule zvládol aj 80km s nami pól dňa bikovat

nina_tot
13. dec 2021

Keď máš kvalitný bicykel, ktorý má pevnú konštrukciu a zároveň ľahkú, predsa 2 detičky k tomu viezť, tak pokojne aj s 2 sedačkami, jednu vpredu, druhú vzadu. Ale určite je dôležitý kvalitný bicykel k tomu aj kvôli bezpečnosti vás všetkých.