ahojte maminy ako ste riešili vozenie na trojkolke keďže už u nás nevyrábajú trojkolky pre dvojičky. mali ste dve trojkolky? ako ste vládali ich tlacit? poprípade viete mi poradiť kde takú trojkolku zohnať????? dakujeeeem
Ja Som tiez kúpila kazdému zvlášt ,na Trojkolke pre dvojičky bi sa len hádali o miesto v predu 🙂 Ja Som Trojkolku pre dvojičky pozerala na nemeckom eBay ,tam Mali pouzité od 90€ do 200€
Ahoj, ja som zohnala trojkolku pre dvojicky na stranke www.kidmania.eu a cena bola 199€. Mali ich v dvoch farbach- cervena a zelena. My mame tu zelenu hoci ma baby, ale je krasna a je nas super vidiet.... Prave som bola na stranke a momentalne som ich tam nenasla, asi budu mat v ponuke na jar, ale skuste si tam zavolat a spytat sa ne. A myslim, ze maju predajnu v BA - Rusovce. Prajem vela stastia....
my mame dve vozidla 🙂, pre kazdu zvlast. model pre dvojky som nevidela, a u nas by to ani neslo-kazda by chcela soferovat, a bez tych hadok ja mozem byt.. 😅
takze si kazda ide po svojej vlastnej linii. von s nimi sama nechodim, to sa uz teraz neda...