Ako sa páči hra "Hádaj kto" vašim deťom?

dadka13
5. nov 2012

Chcela by som sa opýtať na túto hru - urobili sme si takú jej lacnejšiu verziu z pexesa - a s malým sa hrávame - hádame zvieratká - a celkom sa mu to páči. Bude mať ale len 5 rokov - tak či by sa už vedel zahrať aj s originálom - ako sa Vám a Vašim deťom páči táto hra. 🙂 Resp. či by ste mi vedeli nejakú dobrú poradiť - páčia sa mu zvieratká a dinosaury - ale hračiek už máme straaašne veľa. Ďakujeeeeem

kacenka78
5. nov 2012

@dadka13 moj synátor má 6 rokov, túto hru hral asi pred pol rokom a veľmi sa mu páči, tak ježiško ju prinesie... a včera som sa dostala aj k náhradným obrázkom, ktoré sa daju stiahnut z netu a vytlacit a najviac ma potesili práve dinosaury, takze najprv kupit hru, potom vytlacit nahradne obrazky a uz sa tesim na vecerne chvile s touto hroou 🙂

renab
5. nov 2012

@dadka13 5 ročné dieťa by malo zvládnuť túto hru. zo začiatku síce môže mať problém s kladením otázok a so zatváraním okienok podľa odpovedí, ale po pár hrách to určite zvládne. 🙂

dadka13
autor
5. nov 2012

@kacenka78 jeeej - tak sa teším - on vie klasť otazky - aspoň keď sa hrame to naše "akože" Hádaj kto - a tam sa pýta či ma zvieratko 4 nohy, či vie lietať, či vie plavať .... - len neviem ako mu to pojde s ľuďmi. A mohla by som sa opýtať na ten link - kde sa daju stiahnuť tie obrazky?

kacenka78
5. nov 2012

@dadka13 stiahneš ich tu - http://www.hasbro.com/games/discover/guesswho/G...
a vhodne by bolo vytlačiť to farebne na výkres alebo nejaky tvrdší papier.....

polyana
10. dec 2012

@renab ahoj, chcem sa ťa opýtať, aké sú vlastne pravidla tejto hry, teda ako sa to hrá??? Lebo manžel kupil v Tescu takú mini verziu podobnej hry a teda návod žiadny. Vôbec netuším ako sa to má hrať.

renab
12. dec 2012

@polyana tak neviem, ako je to v malej verzii, ale v tej základnej je to takto: najskôr si každý hráč označí postavičku (zviera, vec ...) v hornej časti hry, ktorú má spoluhráč uhádnuť. a potom si navzájom dávajú otázky typu: je to žena?, má modré oči?, má v mene písmeno....? má viac ako dve oči? ...... a podľa odpovede áno alebo nie si postupne vyraďujú postavičky, až ostane jedna, ktorá by mala byť tá, čo ju má označený protihráč. kto skôr uhádne postavičku spoluhráča - vyhráva.

martinx1
29. dec 2012

@polyana čauko, mám tiež ten istý problém s Tescovou verziou. Nepodarilo sa ti náhodou niekde nájsť návod?
😠 Vďaka