Mamičky, ktorých deti chodia na futbal, prípadne iné krúžky kde tréningy mávajú vonku ešte v tomto čase, prosím vás, čo obliekate deťom na tréning? Moji synovia chodia na futbal a majú mávať tréningy vonku "dokým dovolí počasie". A vždy mám dilemu čo im obliecť aby to nebolo málo ani veľa ☹ Dávam im termo oblečenie, len neviem čo na to, koľko vrstiev a akých.
@amadora ja davam synovi len termo, na tom ma sortky a po kolena stucne. Hore ma termo a dres a este na tom nejaku mikinu, alebo sustiacku. Na hlavu ciapku a ked je zimsie, tak aj rukavice. Ale je este pomerne teplo. Ak prituhne, tak aj teplaky, lebo sustaky. Musia sa v tom hlavne vediet hybat 🙂
@pininka veď aj mňa to štve, ja si myslím že tiež už je čas na to aby boli v telocvični
@gebeente77 no ja dávam tak isto zatiaľ, len si hovorím či to nie je málo aj na tie nohy že na termo štucne a kraťasy dresové a na vrch nikdy neviem čo im dať. tiež zvyknem termo tričko, dresové tričko s dlhým rukávom a nejakú mikinu, tenký nákrčník a tenkú čiapku a keď majú prestávku tak zatiaľ bundu na seba. ale mám pocit že po každom tréningu alebo zápase sme prechladnutí
nasi sa uz prestahovali do telocvicne (hasici), ale ja s dcerou este chodim von trenovat. Ma len leginy, tricko a mikinu. Ale tym, ze na beznom treningu su niekedy aj prestoje, asi by som sa obzrela po nejakom funkcnom oblecku.
@amadora podla mna toto co im davas je uplne fajn, im zima nie je kedze sa nahanaju, len dolezite je potom to aby neprechladli, aby ked trosku stoja alebo po treningu aby sa dobre obliekli 🙂
Termo oblecenie a na to nejake teplaky a mikina sú podla mna ideálna volba. Netreba ich moc naobliekat, pri sporte sa zahreju aj sami.
moje deti hraju futbal doma, kupili sme im futbalovu branku, teraz sa aj tak nikam velmi ist neda a deti si futbal hraju doma sami (samozrejme jeden na jedneho)
@amadora to sa divím že ich nechajú ešte vonku, lebo večer je už riadna kosa. Naši už asi tri týždne majú tréning dnu. Keď boli vonku, dala som tričko s dlhým rukávom, na to tričko s krátkym a jasné že tepláky. Ale keď dohrali okamžite mikina a bunda.