Ako naučiť dieťa jazdiť na odrážadle?

lucijalucy
28. sep 2021

Ahojte,

ako a v akom veku sa vaše detičky zaujímali alebo učili jazdiť na odrážadle?
Syn má 14 mesiacov, už pár mesiacov chodí, behá..
Máme doma 3 rôzne odrážadlá ale pri všetkých sa len hrá s kolesami alebo ich tlačí ako autá.. vôbec si nechce sadnúť a odrážať sa.
Už sme mu aj ukazovali ako na to, tlačili ho na nich po kúskoch aby pochopil že ide ale nič..
Neponáhľal sa nikam, len chcem vedieť v akom veku sa možno začne zaujímať..

nwnw
28. sep 2021

@lucijalucy hlavne nenutit. 5r, 12m a 15m 😉

tamvtme
28. sep 2021

Moje dieta ma 2r a odrazadlo ju proste nezaujima...vie na nom, prejde par metrov a uz ide dole a stacilo...najviac ju motivuje, ked vidi ine deti na odrazadle, vtedy chce aj ona a aj sa chvilu povozi...

kacena4
28. sep 2021

musi dozriet centralna nervova sustava daj tomu cas

nevenka
28. sep 2021

@kacena4 presne. Nasi dvaja su sportovy antitalent, horsi je syn...na odrazadle vedeli a chceli, ale bicykel, to sa naucili dost neskoro a na kolobezke riadne jazdit az teraz v 6r. dcera, ked sa naucila na bicykel 😆. Ale tancuje od 10 mesiacov, no...najmladsi ma 9 mesiacov, tomu planujeme kupit take bicyklove odrazadlo, nyslum si, ze to bola u nas chyba, ze malu stale tie 4 alebo 3 kolesove. No uvidime.

ailiba
28. sep 2021

@tamvtme môj syn má 20 mesiacov a to isté... Odrazadla pred sebou len tlači, pripadne do neho ukladá veci. Ale keď ho tam posadím, trosku pochodí a hneď ide preč... Vôbec ho to nezaujíma.
Odporúčam posadiť ho na Odrazadla, ukázať mu ako... A keď bude záujem tak fajn a keď nie, tak to nechať tak, nás tiež všetko nebaví. Podľa mňa to ešte príde.

simca06022011
28. sep 2021

tak podla mna 14m je este malo...

lucik194
28. sep 2021

sorry ale 14 mesiacov je strasne malo na odrazadlo. vsak dieta len par mesiacov dozadu zacalo chodit,
nepoznam ziadne dieta co v tom veku sa odrazalo.....
nase obe baby zacali lietat na odrazadle tesne pred 2 rokmi

hennyinnsbruck
28. sep 2021

Bude mat 3roky a odrazadlo nechce.dostala na 2 he narodky a nic.ani v skolke ju nezaujima.
Jazdi na 2kolesovej kolobezke , pohybovo je na tom super, neriesim🤷🏼‍♀️
Ale zeny maju pravdu 14mes je dost skoro

didi2102
28. sep 2021

@lucijalucy dcéra má 18m a zaujíma ju len také to autíčko a len dnu kúsok, syna začalo to isté autíčko zaujímať keď mal skoro 2r😄 má 3 a už ma to také veľké dvojkolesove čo vyzerá ako bicykel,dokonca sme mu chceli kúpiť už aj ten,sú deti ktoré to nebavi

nikha2809
28. sep 2021

Môj syn už v lete keď mal rok a pol behal ako drak na Tom menšom cykloodrazadle kde musí držať rovnováhu.Dcera sa naučila keď mala 4roky.priklad že každé dieťa je iné a absolútne sa tým netráp možno ho to ani baviť nebude

zuzubb007
28. sep 2021

14 mesiacov je strasne malo este pol roka treba pockat na odrazadlo

saxana000
28. sep 2021

Nasa ho nechcela ani vidiet ani sadnut ani vyslusat.este uplne babetko mala take.minnie siroke aj to viac cuvala ako dopredu isla.ako prve sa naucila na kolobezke 3 kolesovej potom dala bicykel s pomocnymi ale je jej tazky a nebavi ju to. a. Az teraz tyzden pre 5 narodeninami objavila kuzlo odrazadla lebo som ho uz vyhodila z garaze ze.pojde na darovacku niekam odvtedy len na nom.lieta. takzeate kopec casu naozaj.

oliali
28. sep 2021

@lucik194 moj mladsi syn zacal v 15tich mesiacoch na puky wutsh stvorkolesovom… ale on mal silnu motivaciu (starsieho brata) takze v dvoch uz jazdil na bicyklovom odrazadle a v troch sa naucil bicyklovat 🤷‍♀️

cickamon
28. sep 2021

moja sa opicila po starsej, takze v 10 mesiacoch ked zacinala chodit bez dovolenia sama vysadla a naucila sa na takom 4-kolesovom, opica jedna mna skoro slak trafil ked som to videla 😀 teraz v lete ked mala cca rok a pol uz dala normalne cca kilometer k babke a naspat domov bez prestavky a rychlo ze som utekala za nou 😀 a uz vie aj na 3-kolesovej kolobezke dokonca 😀 ta je nejak talentovana pohybovo.... starsia zasa dostala prve (prave to 4-kolesove) ked mala rok a pol, kolobezku zvladla ked mala 2 a pol roka netreba ponahlat...

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz