Prosim baby poraďte ako dieta mám naučiť na odrazadle mame pukylino vôbec ho to nezaujíma mame 20m
Moj syn nechcel, raz sa odrazil a dost, toto trvalo niekolko dni, az si ho pozicalo ine dieta na ihrisku a dalsi den uz zrazu chcel aj on 😅
Nasa sa na tom nenaucila vobec. Mala kolobezku aj trojkolku. Potom uz isla rovno na bicykel s pomocnymi kolieskami. Odrazadlo som predal takmer nepouzivane. Ale mali sme take ako bicykel len bez pedalov. Ona na to sadla a kracala, neodrazala sa.
podla mna netreba ucit... dieta na to pride same. nasu to tiez moc nebavilo. mala chvilu fazu a teraz kasle na to. ma 2 ci 3 typy a uplne zbytocna kupa zatial 🙈
Nijak. Nezaujima.Nechaj tak. :D Neskor mozno zacne sam. Moje niektore bavilo skor,ine neskor.
Prosim ta vysvetlis mi nejaky rozumny dovod,preco ho to chces ucit?? On to chce?Ty to chces?
Ked mu na to dozrie mozog a zacne ho to zaujimat,nebude potrebovat ziadne ucenie.
To je take so 4koleckami? Ak ano, vymeňte. Sak to je tazke, nemotorne, nasiroko nohy sú.. Pozri funny wheels napr
Ale je mozne, ze nebude odrazadlovy typ proste
Prečo chceš na silu učiť niečo svoje dieťa, keď ho to ešte nezaujíma ??Len za to že si to videla u iných deti ??
Naša bude mať zachvíľku 3 roky, nemala o to záujem. Stalo na balkóne 🤷🏽♀️ teraz v zime si ho všimla a jazdí na ňom po byte. Pred tým úplne nulový záujem. Nechaj tak, dieťa na to príde…
Máme inak funny wheels
Ani mojho to nezaujimalo v tomto veku. Od roka a pol mal v sope krasne drevene odrazadlo, ale ani 2m na nom nikdy nepresiel. O tie motorkove mensie tiez nezaujem, maximalne tych par metrov a len obcas. Tak som to prestala uplne riesit. V 3.5r som si vsimla, ze ma nejake pohybove obdobie a cvici rozne druhy pohybu. Tak som sa ho opat spytala, ci nechce skusit aj odrazadlo. Chcel, sadol si a isiel. Bez ucenia a hned na neobmedzenu vzdialenost. Tak do 2 tyzdnov chodil ako ine deti, co jazdili odjakziva.
Záleží aké má odrazadlo, či je ľahké, dobre sa mu drží, je naň dosť vysoký a pod.... Akú má motoriku či ho také veci zaujímajú, teda či rád beha, šplhá, skáče, ako drží rovnováhu... Má nejaký vzor? Teda videl vás/ surodencov/ susedov chodiť na bicykli, odrazadle, kolobežke?.... Náš malý mal rok keď som mu dala dovnútra také auto čo sa dá aj tlačiť a vnútri si na to sadol a naučil sa sám, proste bolo to tam položené a keď prišiel čas začal to tlačiť sedieť na tom a nakoniec sa aj odrážať. Až neskôr dostal funny wheels ľahké odrazadlo z ktorého sa pomocou jedného srobika urobí z 3kolesoveho, 2 kolesové.... Ale podstatne je, že stále to mal na očiach a nikdy som ho nenútila štýlom aha toto je odrazadlo sadni si naň a musíš sa odrázať, lebo už máš 2r....niektore deti sa v 2r bicykluju bez koliesok ale nevedia poriadne rozprávať, iné 2r vedia recitovať básničky ale na odrazadlo sa ani nepozrú.... Rozvijajte ho v tom čo ho baví a pride aj na odrazadlo 😉
@enoula úplne súhlasím! Ešte to z tesca za 5e je lepšie ako toto. Dcéra sa na tom nevedela odrážať lebo stále zakopla o zadné kolieska. Potom sme kúpili funny wheels a na tom išla úplne prirodzene, automaticky.
(Puky som hneď predala a pani sa mi potom sťažovala že ani jej chlapec sa na tom absolútne nevozi 🙈)
Netreba ucit a myslim ze ak skusis, neuspejes. Musis pockat kym ho to bude zaujimat.