pytam sa, lebo babka chce kupit malej kuchynku....kid kraft,taku drahsiu,drevenu. Je krasna. Mala ma 2 roky, zatial ju taketo veci zaujimaju,ked niekde sme, obzera,robi kavicky,kraja kolaciky,vari..... Ale, myslite ze ju kuchynka bude bavit aj neskor? Teda, do akeho veku sa vase baby hrali s kuchynkami, este aj ako 3-4 alebo aj 5 rocne? Len ma zaujima, ci kuchynka ma vyuzitie aj u starsich dievcatiek, alebo len u tych mini 🙂 dakujem pekne za kazdu radu.
@zuzka_puska Staršej sme ju kúpili na vianoce, keď mala tak 1,5 r., teraz má 4,5 r. a stále sa s ňou hrá. Mám aj 2,5 r. dcérku, aj tá sa s kuchynkou rada hrá. Dokonca, keď k nám príde neter čo má 8 a synovec, ten má 5, vždy sa časť dňa hrajú s kuchynkou. Majú tam kopu riadov, jedál, kadečoho, takže využitie tá kuchynka u nás bude mať predpokladám ešte dosť dlho.
dakujem pekne baby 🙂
U nas to nemalo dlhe trvanie. Dostala ju ako 3-rocna, vnutri sa s nou hrala asi 2 tyzdne, potom asi 2 roky stala v kute nepovsimnuta a po 2 rokoch si slecna zmyslela, ze ju chce dat na dvor a tam na nej vari pieskove jedla. Podla toho aj vyzera 😀 Ale to je len plastova Tefal, drevenu by som jej von urcite nedala. Kazde dievcatko je ale ine, mozno tvoju to bude viac bavit 😉