Ako často hrajú vaše deti playstation?

4. jan 2025

Ako casto hraju vase deti konzolu? Ide o to ze kamoskin syn na ps a ona sa chvali ze jej syn na tom dokaze sa hrst cele hodiny co podla mna je nezdrave. Ma 9 rokov

tulik123
4. jan 2025

Tak kazdy si musi stanovit vlastne hranice. Musis ty ako rodic vediet co mozes dovolit. Moj ma tiez 9 rokov, mame nintendo a ked sa chce hrat tak poviem polhodinu ale je to vacsinou tak 45 minut niekedy aj hodina ak ma vsetko hotove. Ale dlhsie ako hodinu nedovolim a vacsinou mame stale nejaky program alebo robime ine veci ze ho to ani tolko nenapadne. Kazdy den nehrava vobec lebo na to proste nie je cas a cele hodiny by som ho nenechala hrat ale tak to je moj nazor a tiez ma syn spoluziakov co hravaju dlho kazdy den a aj hry ktore podla mna pre ich vek nie su vhodne. Musis si ty stanovit tie hranice co je pre teba ok. Ja nechcem aby v puberte nerobil nic ine len hral konzolu 🙂.

yelena159
4. jan 2025

Ak je to nezdravé a prejaví sa to na ňom, tak si uvedomí, že spravila chybu. Na čo riešiť druhých?

zuzidr
4. jan 2025

Môj syn max 1-2h a to 1-2x do týždňa, nakolko ma tri krát do týždňa tréningy, často chodí mimo toho ma bajku na ihrisko si kopať a pod. Výnimky sú nejaké škaredé počasie alebo keď je chorý … vydupala som s nim Zak, že Psko je v obývačke takže to korigujem ja a on tiež vie že sa hra len kym ja navarím, alebo upracem alebo kym nejde večerný program. Ma 12 rokov

11bodka11
4. jan 2025

Kolko chce. Uci sa dobre,nie su s nim ziadne problemy,kamosov ma,von chodi. Tak co mu budem zakazovat.

vivuska666
4. jan 2025

Teraz cez prazdniny mozu castejsie. V utorok skovavam kabel a bude zas len skola a treningy.

koniarova
4. jan 2025

Veľa. Povinnosti si plnia, doma pomôžu, von chodia. Neriešim. A ty tiež nerieš cudzie dieťa, budeš mať ľahšiu hlavu.😉😉

autor
4. jan 2025

Lenze on tam je vraj cele dni. A nebolia z toho oci? Ja som jej hovorila nech to stopne.

tairyx
4. jan 2025

Vôbec by ma to netrápilo. Však nech si každý robí ako uzná za vhodné a chváli sa tým, čo uzná za vhodné.
Moje deti veľa hrávali tiež ps-ko. Vyrástli z toho, nie sú ani sprostí ani nič, jedno je už na VŠ 2.ročník a druhé v maturitnom ročníku a tiež ide na VŠ technického smeru.

kulumulu123
4. jan 2025

Vôbec nekupovala som tak ich to neláka... Ale oni všeobecne radšej chodia von ako sedia doma.. Pre dcéru 10r je sedenie pri PC doslova utrpením...

tulik123
4. jan 2025

Nemyslim si ze stoji o tvoje rady aj tak si spravi po svojom. 🙂

petulda333
4. jan 2025

Moj ma 9r, ps ma v izbe a hral naposledy 25.12 lebo dostal pod stromcek novu hru. A max co hra je 40min. Dlhsie este nehral. Urcite nie v poriadku travit pri tom xy hodin,ale ak to jeho mame nevadi,neurobis nic. Nazor si povedala a viac by som neriesila

misanthropicdann
5. jan 2025

Nie nebolia z toho oči ani nebudú.
Ale o pár rokov ho bude bolieť krk a chrbát. Hovorím ako osoba co presedela pred PC/PS tisíce a tisíce hodín.

martinadomianova
5. jan 2025

Keby si videla mojich bratov, čo za pc presedeli celé dni a noci, potom neviem, čoby si hovorila. Ja som kvôli nim nikdy nemohla zaspať. Komunikácia cez slúchadlá, trieskanie do klávesnice a stola, nadávky. Čo ja som si doma vytrpela. A nielen hentoho. Hranie je ťažká závislosť.

saxana000
5. jan 2025

stiahla.som kedysi do notebooku emulator tzv PS1 rozumej kockaty stary crash levi kral tarzan.cez zimne prazdniny to spojazdnim pripojim ovladac a par dni sa hrame.. max hodinu denne.. rovnako telefon ma na hry obmedzeny cez tyzden vobec cez vikend hodinu doobeda.vynimocne ked ideme dlhsie autom moze si ho zobrat.. ale my mame dievca a ichbtento svet az tak nelaka.pamatam si ze moj brat bol schopny sediet za arkadou aj 4 dni kym ju nepresiel a ostalo mu to asi dodnes. Ja som par hier presla tiez ked som lezala s chripkou v posteli ale zavislak sa zo mna nestal.. treba jednoznacne stanovit hranice hry vy erat primerane veku ta grafika v dnesnej dobe je uppne inde dokonca su hry VR.krvaky strielacky deti nam ostavaju agresivne a osprostievaju ale niekomu mozno vyhovuje ze ma dieta zavrete v izbe a ma od neho niekolko hodin pokoj..