Ahojte maminy,
Vianoce sa blížia a ja som úplne bezradná že čo mám kúpiť mojmu 15 mesačnému synčekovi pod stromček.Chcela by som niečo čo by mu bolo aj nejak na osoh.A vobec neviem.Prosím poraďte mi.Ďakujem
dakujem pekne za tip🙂
fisher price - CD prehravac, knizka s pesnickami, hrniec na vkladanie tvarov, teraz dokonca zacali vyrabat aj nejaku loptu s hudbou
u nas bol zaklad lego, puzzle, kocky, vkladacky
a velky uspech mala minuly rok domaca trampolina (bytova)
a dobre vybrate odrazadlo tiez vzdy potesi, 3 mesiace bude trenovat doma a od aprila sa uz da aj vonku
Ahoj, ak chceš tip na niečo okrem hračiek, na niečo praktické, skús zdravú fľašu na pitie - teraz sú nové aj s peknými detskými obrázkami, dokonca na www.skladackazdravia.sk je aj súťaž o fľaše zadarmo. 🙂 🙂 🙂 Nám tá fľaša hodne pomohla rozpiť sa, synček ju dostal, keď mal necelé 2 roky a odvtedy je s ním
ahojte, ja tiež riešim tento problem, maly bude mat na vianoce 1,5roka, jeho strasne knizky zaujímajú, ale nie puzzle ani text, skor len obrazky-trebars nemecky obrazkový slovník príp. aj slovenský obrázkový slovník má rád-to je celá abeceda a na každé písmenko obrazok a potom take všeobecne, to su tipy co mame radi my a na opaltku možno aj vy poradíte nejakú knižočku- nemá rad jeden motiv, trebars cela knižka o autach a pod., som nejaku encyklopédiu pozerala ale zatial nic vhodné pre tento vek som nenasla.
ptom ficime na lego duplo, ale z toho už mame tolko, že asi ani nové tak velmi nepotesi. DAlej sme na auta, len tie uz nema kde dávať. hoogy písala o poschodovej garazi-nevies dat link, aka? dakujem
Ak by ste este mali nejake tipy určite potešia.
nedate už nikto tipy? tapam🙂
@ewa83 ahoj, aj náš Števi dostal minulý rok 3-poschodovú plastovú garáž (niečo takéto
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11002433&ta... hrací pultík s náradím, knihu toy story, veľké auto, môj prvý notebook, vláčiková dráha little steps ...(už zaberie pol obývačky...lebo tatino stále dokupuje a dokupuje...nové diely...) a pravdaže dinosaurov (veľkú knihu, malých a veľkých plastových dinosaurov...) sú to jeho obľúbené hračky...a tých nikdy nie je dosť...moja rada, kľudne kúpte to na čom momentálne "fičí"...deti to vždy poteší... 😀 😵 ...u nás dospelákov je to horšie...
@ewa83 my sme teraz kúpili na mikuláša voňavé knižky - prvé slová a farby..a majú úspech,lebo každá strana je inej farby, inak vonia a sú na každej viacero obrázkov rôznych.-) a je z tvrdeného papiera, čiže ju nezničí hneď..
a na vianoce ideme malému kúpiť hudobný stolík z dráčika a keďže rád upratuje a všetko tlačí pred sebou tak asi aj nejaký upratovací set vo vozíku🙂
Nejdem kupovať veľa hračiek, lebo malý to ešte tak nebude vnímať ako väčšie detičky..myslím si, že rozsvietený stromček bude pre neho najväčší darček 😀 😀
ahojte.. otvaram tuto temu pred vianocami... co by ste poradili 15 mesacnemu dietatku?
Knihu o zvieratách určite,ale hráčku? Nemám ani šajnu 😲
TU sa snad najde kazda vekova kategoria.....ake darceky pre 1,2,3......az ?-nastrocne dieta?
Pre mensie deticky su dobre aj drevene puzzle alebo nasa zboznuje take tiez drevene vyrezane rybicky, kde je na nich umiestneny magnet a je k tomu aj udica, tiez s magnetom , a dietatko si s udicou vybera rybicky . Mega blocks stavebnica-su to obrovske lego kocky, magneticka tabula na pisanie.Nasa uz pom,aly zacina cmarat, dostala to na 1. narodeniny a cmara cela rodina 🙂
no tuto dilemu riesim aj ja, lebo maly ma hraciek kopec a aj tak sa s nimi nehra, nejako specialne ho nebavi nic, len knihy a kreslenie,takze u nas to tento rok moc o hrackach nebude, skor sme mu kupil sportove potreby,ktore sice nevyuzije tuto zimu ale zas na rok akoby sme nasli, a na rok sa uz bude viac hadam o hracky zaujimat
My sme kúpili (teda ježiško priniesol 😉 ) hviezdnu korytnačku . Krasne sa pri tom zaspáva, ale aj sa s tým cez deň vyhrá- hladká ju, nosí a tak 🙂
@kikurka prosimta co to je zac? Viez dat nejaky odkaz alebo kde najdem o tom viac? 🙂 zaujma ma hlavne to ze sa pri tom ZASPAVA!! 😅 to my potrebujeme najviac, bohuzial:/
@luc22ka je to od značky cloud b myslím 🙂 ja som to objednávala na stránke f. pexi, mrkni na net 🙂 a zaspava pri tom pekne🙂
@kikurka Joj super, dakujem ti, uz som to pozerala, maju tam pekne vecicky : )
u nas sa v tom veku najviac osvedcili drevene hracky. vlaciky ,puzzle rozne prevliekacky ako napriklad tato http://www.toyfactory.sk/hracky/drevene-hracky/.... je to dobre aj na motoriku aj sa mi s tym maly velmi pekne zahral. moj maly dostal este na vianoce taku garaz poschodovu an auticka ale on mal vtedy uz 19m ale perfektna hracka bavi ho az doteraz . potom detsky klavir je vdacny (aj ked niekedy treba baterky vybrat 😀 ) no tie drevene boli asi najlepsie. je toho vela a su pekne farebne a casto aj naucne