Aké sánky na zimu sú pre dieťa vhodnejšie?

nikos26
16. okt 2013

Kovove sane alebo drevene? Nezabaraju sa viac do snehu kovove alebo su naopak lepsie na sankovacku celokovove???

irriss
16. okt 2013

Nevim, ale pro mne jsou sanky nebezpecne...i s tou variantou, ze s ditetem pojede rodic...
Bohuzel jsme meli za dobu, co jsem mama (uz 23 let 😉 ) jen spatne zkusenosti a osklive urazy se sankami..preferuju klasicke boby😉

stanislavao
16. okt 2013

drevene su podla mna lepsie. mame kovove a presne, ako pisete, zabaraju a moc do snehu. mame k nim aj fusak, take krasne je to, ale fakt su drevene praktickejsie, lebo vam staci trosku snehu a mozete ist. co s kovovymi nieje mozne. musi byt smehu vela a ten spodny uz aj utlaceny, ale "lyziny" nemali stret s cestou. tie lyziny by mali vyrobit sirsie, aby vacsou plochou dosadali na zem a potom by to bolo ok, ale tak su vymyslene zle. cize ja som za drevene. a vobec nechapem, ako mozu byt sanky nebezpecne. klasicke boby ok, ale tak to je dieta vlastne na zemy a ist sa prechadzku sa s tym neda, lebo je dietatu velmi zima.

aneet112
16. okt 2013

my sme mali drevenné,ale sú sami o sebe ťažké,takže ešte keď sú v meste posypané chodníky kamienkami,je vozenie takmer nemožné.Kovové idú v pohode....tak asi závisí od terénu🙂 😉

sammy
16. okt 2013

Drevena klasika to isti. A my sme sa teda nasankovali ako deti dost, aj moje deti sa uz sankovali niekolko rokov a ziadne urazy neboli, vsak sa nejdem spustat z Krivana, ale z maleho kopca za domom 😀

alexis13
16. okt 2013

ja mam tie kovove kupovali sme aj s fusakom a aj drziak na tlacenie, uz ich mame treti rok a mozem odporucit..... ked bude dieta vacsie vyberete fusak, odmontujete tyc na tlacenie aj ten kruh na opieranie a moze sa sankovat samo 😉