Kovove sane alebo drevene? Nezabaraju sa viac do snehu kovove alebo su naopak lepsie na sankovacku celokovove???
drevene su podla mna lepsie. mame kovove a presne, ako pisete, zabaraju a moc do snehu. mame k nim aj fusak, take krasne je to, ale fakt su drevene praktickejsie, lebo vam staci trosku snehu a mozete ist. co s kovovymi nieje mozne. musi byt smehu vela a ten spodny uz aj utlaceny, ale "lyziny" nemali stret s cestou. tie lyziny by mali vyrobit sirsie, aby vacsou plochou dosadali na zem a potom by to bolo ok, ale tak su vymyslene zle. cize ja som za drevene. a vobec nechapem, ako mozu byt sanky nebezpecne. klasicke boby ok, ale tak to je dieta vlastne na zemy a ist sa prechadzku sa s tym neda, lebo je dietatu velmi zima.
my sme mali drevenné,ale sú sami o sebe ťažké,takže ešte keď sú v meste posypané chodníky kamienkami,je vozenie takmer nemožné.Kovové idú v pohode....tak asi závisí od terénu🙂 😉
Drevena klasika to isti. A my sme sa teda nasankovali ako deti dost, aj moje deti sa uz sankovali niekolko rokov a ziadne urazy neboli, vsak sa nejdem spustat z Krivana, ale z maleho kopca za domom 😀
ja mam tie kovove kupovali sme aj s fusakom a aj drziak na tlacenie, uz ich mame treti rok a mozem odporucit..... ked bude dieta vacsie vyberete fusak, odmontujete tyc na tlacenie aj ten kruh na opieranie a moze sa sankovat samo 😉
Nevim, ale pro mne jsou sanky nebezpecne...i s tou variantou, ze s ditetem pojede rodic...
Bohuzel jsme meli za dobu, co jsem mama (uz 23 let 😉 ) jen spatne zkusenosti a osklive urazy se sankami..preferuju klasicke boby😉