Aké rukávniky sú najlepšie?

zuzanka87512
7. apr 2022

Dobrý deň,

Chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s rôznymi druhmi rukavnikov pre deti. Momentálne to riešime a nevieme sa rozhodnúť 🤷‍♀️ dakujem

basska_b
7. apr 2022

Nedaju dopustit na Cherek

misinka0611
7. apr 2022

Cherek 👍

pribinak
7. apr 2022

Mali sme Cherek, zelené aj červene. Bola som veľmi spokojná

nika665
7. apr 2022

cherek 👍

zuzanaam
7. apr 2022

Žiadne, dieťa bude mať neskôr problém naučiť sa poriadne plávať.

tncka
7. apr 2022

@zuzanka87512 najlepsie je naucit dieta plavat hned ako to bude mozne

danieli
7. apr 2022

Opasok na plavanie

hrasocek12
7. apr 2022

Chodime plavat od 6tich mesiacov a cherek rukavniky su super,prv sa davaju zelene a potom sa prejde na cervene 😊 mala ma volny pohyb vo vode a vdaka nim sa neboji byt sama 😊

zuzanka87512
autor
11. apr 2022

Ďakujem za rady 🙂 a tie cherek rukavniky treba striedať zelené a červené? Alebo ako to je? Nieco som si k tomu precitala, ale zaujímali by ma info z praxe. Lebo nasla som jedny, ktoré vyzerajú byt funkčné úplne ako cherek len sú o niečo lacnejšie a píšu vraj je len jeden variant alebo teda prevedenie. Príde mi to praktickejšie lebo cherek rukavniky su celkom drahé a keby sme mali kupovať najprv jedny a potom druhé tak je to celkom pálka. Co si o tom myslite?

zuzanajakubikova888
11. apr 2022

.

kapverdanka
12. apr 2022

My sme si kúpili univerzálne rukavniky presne aj kvôli tomu aby sme nemuseli striedať cherek rukavniky. Tie sme mali pri starsej najprv tie zelené, ale roztrhli sa v spojí a už to nešlo zalepit, a potom tie červené. Mladšej sme teraz kúpili tieto, jednak kvôli tomu ze ich bude mať na dlhšie a nemusíme ich striedať a aj kvôli cene. Presne ako píšeš tak chereky sú drahé keď máš kupovať obidvoje. Takto mame teraz jedny a sú aj o niečo lacnejšie. Sme s nimi spokojní lebo majú vnútri tiež penu a sú tiež okrúhle. Nemame ich dlho, ale keď to mam porovnať, je to to iste.

zuzanka87512
autor
12. apr 2022

@kapverdanka a ktoré rukavniky teraz máte?
Lebo aj ja som nasla jedny, ktoré majú byť akože univerzálne, že stačia jedny tuším do nejakých 30kg (to už dúfam budeme vedieť plávať 😅) a sú okrúhle len som si nebola istá ci je to nejaká napodobenina tých cherek rukavnikov alebo len také ,,akože,, rukavniky. Všetky ostatne co som videla majú také iné tvary, ale vela ľudí vraví ze tie okrúhle sú najlepšie.

mamatroch
12. apr 2022

@zuzanka87512 my sme mali u vsetkych troch deti plavaky sevylor. Slúžili cca. Od 2 do 8 rokov. Starsej su uz male, teraz ich nosi najmensi a su stale ako nove.

srferreira
12. apr 2022

Cherek jednoznacne

zuzanka87512
autor
12. apr 2022

@mamatroch ďakujem ti za radu 🙂 nenasava to veľa vody tým ze to nie je gumové?

kapverdanka
12. apr 2022

@zuzanka87512 kúpili sme tieto täta rings. Je to iste ako chereky, zrejme nejaká napodobenina. Sú okrúhle aj s tou penou vnútri ako cherek. Mame ružové a to moju malú presvedčilo ich nosiť 😁 sme s nimi rovnako spokojní ako s cherekmi a ušetrili sme

kapverdanka
12. apr 2022

@srferreira aj chereky sú dobré, mali sme ich, len ako som písala zelené sa nám roztrhli a potom sme museli kúpiť červené na ktoré sme čakali skoro cele leto. Pekne mi malú nadnasali aj sa naučila plávať... tieto co mame teraz sú to isté

zuzanka87512
autor
12. apr 2022

@kapverdanka áno tieto som nasla aj ja, tiež sa mi páčia aj kvôli tým pekným farbám 😅 ďakujem ti za radu, keď vravíš ze je to to isté, zrejme nie je o čom

kapverdanka
12. apr 2022

@zuzanka87512 no bola to zrejme otázka času kým niekto začne robiť napodobninu k cherekom. Pretože sme na ne čakali vážne skoro celé leto, aj viaceré mamičky sa sťažovali ze nie sú vtedy keď ich človek potrebuje, a nevedeli sme kde kúpiť cherek rukavniky. Minule leto sme si teda vyckali a teraz sme našli tieto.

zuzanka87512
autor
12. apr 2022

@kapverdanka aj mňa upozorňovali kamošky, ze to mam riešiť v predstihu, preto som začala hľadať už teraz. Dnes je už ku všetkému nejaká náhrada. Veľa báb, aj tu viaceré písali, že sú najlepšie chereky, ale trochu ma odrádza to ze treba najprv jedny a potom druhé. Skúsim asi tie täta rukavniky co si písala. Ďakujem ti 😊

hrasocek12
12. apr 2022

@zuzanka87512 ono nemusis mat dvoje cherek rukavniky ked nechces ale napriklad tie zelene su tak do 2och rokov ,potom sa odporuca davat cervene lebo maju mensi objem nafuknutia a menej nadnasaju a dieta musi viac zamakat vo vode 😊 my sme na plavani mali zelene lebo sme prisli ked nemala este ani 2 roky a teraz ked uz ma 2 roky tak mame cervene a mala vdaka tomu si zvykla ze musi viac kopat a mavat rukami lebo ju to menej nadnasa 😊 ale o tych hore som ani nevedela ze take nieco je 😟 vyzeraju dobre tie rukavniky 😊 potom napis skusenosti ze ake su 😊

mamatroch
12. apr 2022

@zuzanka87512 nie, myslim, ze to je z polystyrenu... Obalene latkou... Ta ma take pevne spoje, ze uz ju pouzivame 7 rokov a stale sa nepataju 👍

derdia
12. apr 2022

@zuzanka87512 cherek😄😄😄👍

misinka0611
12. apr 2022

@zuzanka87512 Chereksf sú veľmi dobre predateľné a s cenou nejdú skoro vôbec dole takže ak chceš jedny a potom druhé jedny predáš a potom kúpiš druhé.. žiadny problém.

zuzanka87512
autor
12. apr 2022

@hrasocek12 určite napíšem recenziu 🙂 ďakujem vám všetkým, že ste sa so mnou podelili o skúsenosti. Videla som, že na tej stránke co tu pridavala Kapverdy plutvy.sk píšu ze majú aj predajňu v Bratislave. Som odtiaľto tak sa zrejme pôjdem pozrieť na obidvoje. Podľa recenzií tam vedia aj dobre poradiť tak snáď budu mat viac skúseností aj s tými novými rukavnikmi. Pôjdem sa zajtra keď ma byt pekne popýtať a napíšem 🙂

zuzanka87512
autor
13. apr 2022

Ahojte 🙂 bola som dnes na predajni plutvach a pýtala som sa na tie nove rukavniky. Poviem vám ze som mala v jednej ruke chereky a v druhej rukavniky tata a je to úplne to isté. Tak ako sme predpokladali je to iba iná značka. Predavačka vravela ze majú dobré spätne väzby a ze už ich dodávajú aj do nejakých baby kurzov plávania lebo ze trénerom sa páčia a sú spokojní. Maju veľmi pekne farby, všetky sú také neónové tak som si jedny rovno zobrala 🙂 malému sa páčili a cele poobedie s nimi behal po byte 😅 keď ich vyskúšame tak určite napíšem recenziu

tinsssss
29. jún 2022

@zuzanka87512 Zuzka ahoj, už ste vyskúšali? 🙂

sofia0106
19. jan 2023

Ahojte, prosím, aj ste nejako učili tie detičky ako byt vo vode v cherek rukavnikoch? Mame zelené, syn ma 20m ale mala som pocit že ho prevažuje dopredu a zľakla som sa aby sa neutopil

leniel
16. máj 2024

@zuzanka87512 a prosím ťa, zrovnávala si tie žlto/zelené chereks s tými Tatarings? nám sa tie chereks prave prepichli asi, lebo sfukujú. Musím kúpiť druhé, a práve som chcela kúpiť teda už červené chereks, že sú menšie...