Aké odrážadlo pre 1,5 ročného?

alex2019
9. sep 2020

Ahojte, syn ma 1,5 roka, pred cca mesiacom a cosi dostal prve odrzadlo, auticko, taky biely plastovy mercedes, vybrala som ho preto, lebo je to cele take sirsie, ma opierku, tj nebala som sa ze by z toho spadol a ublizil si (nechodi este velmi dlho, preto som chcela aby mal nieco stabilnejsie), plus hra hudbu, co sa mu zo zaciatku pacilo asi najviac 🙂 Po asi tyzdni prisiel na to, co a ako treba robit, dnes uz sa na nom vie pekne odrazat, takze s nim chodime aj von. Napriek tomu, ze je velmi fajn tak ma aj svoje nevyhody, a to, ze je take trocha nespratne, ked ho treba niest tak to nie je nic moc, plus tym ze je take siroke, tak si myslime, ze aj maly sa na nom mozno az prilis "namaka". Preto by sme mu chceli kupit nejake take standardnejsie odrazadlo, tj take 3-4 kolesove, a idealne potom na jar by sme mu kupili take 2 kolesove ako Firstbike alebo daco podobne. Z toho co som pozerala sa mi pozdava Teddies Funny Wheels alebo potom kamoska nam odporucala Puky Wutsch. Nie som si ista, ci je lepsie plastove alebo kovove, pre mna je hlavne dolezite aby bolo bezpecne, lahke na nosenie, idealne aj relativne spratne do auta a dobre by bolo keby kolieska nehrkali. Dakujem za rady.

jajka71
9. sep 2020

Bobby car mal moj dlho a potom cykloodrazadlo ;)

hana030
9. sep 2020

@alex2019 my mame puky wutch. Mala ma 15,5 mes a začala chodiť asi pred mesiacom a úplne v pohode. Nepadá, je faj stabilné, má 4 kolesá. Z plastovej motorky, čo je tu fotka sa mi vyklopila asi po minúte 🙈🤷🏻‍♀️

1gabriela13
9. sep 2020

@alex2019 tiež odporúčam puky. Maximálna spokojnosť. Dcéra na ňom nepadala ajked chytila balans. Stabilný je veľmi. Stojí síce nejakých 50eur tuším ale oplatí sa.

1gabriela13
9. sep 2020

@alex2019 ešte dodám že máme aj takýto plastový. Tak sa na ňom vykotila dcéra v máji že si rozbila pery a museli jej šiť. Tak som chytila rovno toto odrážadlo a hodila do prvého kosa.

alex2019
autor
9. sep 2020

@1gabriela13 aha, no tak potom asi fakt radsej ten Wutsch, za dvacku co usetrim mi rozhodne nejaky uraz nestoji..plus teda nas syn je taky, ze pozera kade-tade, ved preto sme aj s tym plastovym autom zacali, ktore sa prakticky nemoze prevratit, lebo som mala obavy.. ak sa este mozem spytat, davali ste dcerke aj helmu? lebo videla som, ze niektore deti nosia..

luccy89
9. sep 2020

No my mame presne tuto motorku. Prvykrat ked na nu sadol(dovtedy mal take siroke auticko) tak tiez sa kyval, ze som sa bala, ze bude padat, tak som to odlozila do izby. Zrazu sa s nim stale zacal hrat a nasadat, zliezat, pomaly sa odrazat az teraz cca po dvoch tyzdnoch na nom uz uplne lieta. Puky sa mi zdalo dost nizke, ale zalezi od vysky dietata. Tuto motorku maju aj v sportisime vystavenu vzdy. Tak mozes pozriet alebo aj vyskusat. Nehrka vobec, kolieska su take pevne pogumovane.

hana030
9. sep 2020

@alex2019 my helmu nedávame malej. Kúpili sme z 2 ruky, takže sa cenovo vyrovná aj tým plastovým 🙂

kristina2412
9. sep 2020

Nasa ma Puky Moto a sme s nim spokojni.

barbie1981
9. sep 2020

My máme tiež puky wusch a sme spokojní, na jar nás už čaká first bike. My helmy dávame obom deťom ako sadli na prvé odrazadlo

natasha1988
9. sep 2020

najlepsie odrazadla aj neskor bicykle na trhu ma Kokua. Predajcovia poradia pri vybere. My sme velmi spokojni, nemecka kvalita, technicky vyspele. Aj helmu mame Kokua a je uplne lahucka. Ja som objednavala normalne cez eshop.

1gabriela13
10. sep 2020

@alex2019 My sme helmu tiež nedávali. Po úraze som nad tým uvažovala že jej dáme, lenže problém je v tom ze helma chráni len hlavu a dcéra na tom padala na bradu a ústa co helma neochranila. Ale tak môžte dať. Moja si občas dáva sama.

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex2019
autor
10. sep 2020

@kocere Ahoj, a preco ste si vybrali to Pukymoto a nie Puky Wutsch? Priznam sa ze az vcera som zistila, ze aj taketo existuje, dovtedy som pocula len o tom Pukyline a Wutsch..uz som bola aj rozhodnuta ze teda ten Wutsch a teraz zas uvazujem 🙂

alex2019
autor
10. sep 2020

@kristina2412 A je podla vas to Puky Moto lepsie ako Puky Wutsch?

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz