Ahojte ake odražadlo odporučate po vašich skusenostiach? Pozerala som funny wheels ale aj som čitala vraj su ešte vysoke pre take deticky , neviem nemam kde vyskusat 🙄
@honey666 my sme od jeden a pól roka kupovali to funny wheels, výška kolies sa dá nastaviť do dvoch rovín, krpec bol výškovo take priemerne dieťa a bolo mu v tom 1,5 roku akurát na tej nižšej veľkosti.
Moje 2 deti z troch nechceli do 2r byt na odrazadle. ;) Mozno len najprv vyskusat..
Funny wheels a vobec nie su vysoke. Ja mam doma stupla a nebolo mu vysoke. Tiez mal 1,5 roku ked ho dostal. Za mna top odrazadlo
nas ma funny wheels, zacal na nom jazdit niekde okolo 1.5 roka, jazdi ako drak 🙂
@honey666 urcite puky pukilino..nove stoji okolo 50€, dostala ho prva dcerka na rok, kwd mala rok a pol na nom uz jazdila,potom druha dcerka a teraz aj najmladsi syn..su stabilne,pevne, nehrkotaju a vozii sa doteraz na nom aj 4a 5r dcerka a vyzera vzdy ako nove! Oplati sa investovat 👌
Naši mali najskôr obaja odrážadlá a potom prešli na bicykle, zakaždým som kupovala cez eshop kde bolo uvedené na akú výšku dieťaťa je odrážadlo určené. Vybrať nebol problém.
mame dve deti a na trojkolkach nejazdilo ani jedno, rovno zacinali na dvojkolesovych odrazadlach
@honey666 my sme dostali také autíčko ale vôbec tam nechce byť a asi to bude až o rok na tom behať .
Proste nezajem 😃u nás len peši a behať na ihriska , atd