Aké odrážadlo odporúčate od 1,5 roka?

honey666
28. apr 2023

Ahojte ake odražadlo odporučate po vašich skusenostiach? Pozerala som funny wheels ale aj som čitala vraj su ešte vysoke pre take deticky , neviem nemam kde vyskusat 🙄

otvorena
28. apr 2023

@honey666 my sme dostali také autíčko ale vôbec tam nechce byť a asi to bude až o rok na tom behať .
Proste nezajem 😃u nás len peši a behať na ihriska , atd

pukanec123
28. apr 2023

@honey666 my sme od jeden a pól roka kupovali to funny wheels, výška kolies sa dá nastaviť do dvoch rovín, krpec bol výškovo take priemerne dieťa a bolo mu v tom 1,5 roku akurát na tej nižšej veľkosti.

ivangeline
28. apr 2023

Moje 2 deti z troch nechceli do 2r byt na odrazadle. ;) Mozno len najprv vyskusat..

anonymous87
28. apr 2023

Funny wheels a vobec nie su vysoke. Ja mam doma stupla a nebolo mu vysoke. Tiez mal 1,5 roku ked ho dostal. Za mna top odrazadlo

petamich
28. apr 2023

nas ma funny wheels, zacal na nom jazdit niekde okolo 1.5 roka, jazdi ako drak 🙂

anyka2110
28. apr 2023

@honey666 urcite puky pukilino..nove stoji okolo 50€, dostala ho prva dcerka na rok, kwd mala rok a pol na nom uz jazdila,potom druha dcerka a teraz aj najmladsi syn..su stabilne,pevne, nehrkotaju a vozii sa doteraz na nom aj 4a 5r dcerka a vyzera vzdy ako nove! Oplati sa investovat 👌

honey666
autor
28. apr 2023

@honey666 my uz mame motorku taku klasicku plastovu, chytilo ho to len nedavno, preto len si zistujem že ake odrazadlo neskor si zadovazit ked toto plastove rozbije 😂

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beahavala
7. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Naši mali najskôr obaja odrážadlá a potom prešli na bicykle, zakaždým som kupovala cez eshop kde bolo uvedené na akú výšku dieťaťa je odrážadlo určené. Vybrať nebol problém.

ninah1486
9. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mame dve deti a na trojkolkach nejazdilo ani jedno, rovno zacinali na dvojkolesovych odrazadlach