Ženy poraďte prosím ja mám v tom už chaos. Aké odrážadlo bicykel kolobežku majú vaše trojročné deti?? Tri a pol ročné? Nácom sa vozia vaše detičky? Je dosť vysoká veľká nebaví ma stále ju tlačiť lebo nevládze ťahať alebo sa odrážať 🤦 patamy....lebo odrážadlo je malé. Z pedalou dáva nohy dole.....neviem čo mám kupit aby jej to sedelo.
@pribinak mame tiež take podobne a je super, sedačka sa dá nastaviť
@lucka12399 áno, sú veľmi fajn
Cykloodrazadlo... Decathlon nemate po ruke? Vyskusa si to rovno tam...
Bicykel bez pomocnych koliesok. Odrazadlo mali v 2 rokoch.
Jazdi na cykloodrazadle najradsej uz rok a pol, teraz ma 3 a nieco, a na bicykli, kolobezke
Mame cykloodrazadlo z lidla. Verim,ze cochvila pochopi, ako sa kruti pedalmi a prejde na maly bike 14-tku. Syn ma 2,5 roka
@pribinak nebude uz 3,5rocnej male? 🤔
Ma 3 roky a 2 mesiace a dostala teraz normalny bicykel, doteraz resp minulu sezonu jazdila na tomto https://www.mall.sk/odrazadlo-bicykel/kinderkra...
Ahoj, môj syn mal v tom období odrážadlo z decathlonu (mám pocit, že ho mali asi všetci-čierne s bielymi kolesami) a veľmi obľúbená bola a vlastne aj je kolobežka mini micro (3-kolesová). Hlavne jazdiť vždy s prilbou.
@zorkahorka nie, nemyslím
@horislava Syn ma 3.5 a jazdi na cykloodrazadle, alebo kolobezke. Skusa bicykel, ale nevie este uplne ako funguju tie pedale a frustruje ho to.
Ďakujem vám veľmi pekne za názory. Súhlasím s tým cykloodrazadlom precviči ešte stabilitu rovnovahu.Pedalovanie ako tak pochopila na trojkolke. Na bicykel to určite ešte nie je si myslím není zrelá zaujíma ju všetko naokolo len nie jazda a kreovanie....😅🤣🤦 Teraz už len nájsť to právne cykloodrazadlo.
Cykloodrážadlo Puky od cca 2 rokov, od 3,5 roka bicykluje, má Woom bicyklík.
Woom bicykel mal od 2r. a vedel na tom normálne pedalovat. Do odrážaldla by som v tom veku už nešla, ale záleží od dietata. Môj nikdy nesedel v kočíku, takže mal už dlhy tréning na svojich nohách vtedy
Ďakujem všetkým za odpovede. Nakoniec sme sa rozhodli pre bicykel 14"
idealne je kupovat podla vysky dietata, vtedy to musi sadnut
Však kúp cykloodrazadlo, to jej vo veku 3 roky nemôže byt malé
Napr https://www.sportisimo.sk/arcore/doodle/425253/...