Blížia sa synove 1. narodeniny a uvažujem nad kúpou tohto odrážadla http://simba-toys.hracky-predeti.sk/odrazadlo-b... Má niekto toto doma? Ako ste s ním spokojný? Dobre sa to naviguje? Mám na mysli to, že ako sa s ním ide vonku, keďže máme na Slovensku také fantastické chodníky 😀 Syn ešte nechodí sám, tlačila by som ho v tom namiesto kočíka, pokiaľ sa nevie sám odrážať. Malo by to mať gumené kolesá. Tá cena sa mi zdá byť na môj vkus vysoká, ale sú obchody, kde sa dá kúpiť lacnejšie, po prípade veľmi zachovalý by som aj kúpila, ak sa niekomu neosvedčil a predáva ho a je ešte aj v záruke. Ďakujem za každý príspevok!
ahoj, tak my máme toto odrážadlo 2v1, len ružovú verziu. Tiež sme to kúpili dcére na rok. V decembri, takže do teraz sme to mali vnútri, javila chvíľu o to záujem. Aj sme ju vozili po byte, je to dosť veľké 🙂 Ale ušoféruješ v pohode. Zobrali sme to aj vonku, ale tiež tam bola len chvíľu, asi 10min. Potom javila záujem o všetko ostatné. Gumenné kolesa to nemá, má ich plastové, ale zatiaľ ok. Sú veľké. Je tam veľa úschovného priestoru, na vodu, vešiačik napr. na ruksačik, aj sedadlo na aute sa dá otvoriť.
Teraz má mala skoro 1,5roka a už som jej dala dole tú rúčku s tým sedadlo, že zostalo čisto len autíčko. Nedočiahne úplne na zem, ale možno na konci leta - september by to už zas inak mohlo vyzerať. Ale aj tak rozmýšľam, že ešte prikúpime takú klasickú motorku, odrážadlo, lebo keď sme vonku iba po tomto sa ťahá. Ale to je tak, že deti chcú vždy to, čo nemajú.
Je fakt,že to je dosť drahé, ale vydrží to. Určite to využijeme aj o rok, keď bude mať viac rozumu 🙂