Ahojte kočky. Naozaj moc suuurne potrebujem vašu pomoc. Ak mate deti, ideálne chlapcov, vo veku 4-8 rokov, aké počítačové hry hrajú? Kľudne sa môžete aj rozpísať. Keď som bola ja dieťa letelo Csko, lolko a takéto srandy no to si myslím že dnešné deti moc neoslovi a tak ci hrajú Fortnite, roblox alebo niečo také. Poprípade ak majú nejakú hru ktorú im nedovolite hrať, ale viete že o nej stále básnia. Ďakujem za každú odpoveď ^^
Lego marvel...
@lenkakollarova pre také malé dieťa žiadne hry, najlepšie ist na nejaký sport futbal hokej a pod a nie čumieť do bedne a hrat hry.... Väčšina z tych hier su strieľačky aký to má vyznam ?
@lenkakollarova ja dufam, ze toto je len tema na rozprudenie nejakej hadky, lebo posadit 4-8 rocne dieta pred pocitac za hry ako lolko alebo csko nemoze spravit rodic pri zmysloch 🙈
Kľudne mi napíš, v knižnici máme cez 700 hier 😂
Dobble, clovece, pexeso, boom..
Crash bandicoot
Levi kral
Tarzan
Mame v pocitaci simulator na PS1
To jej zatial staci..
Hrava ozaj vynimocne ked sme chori a uz dlho doma
Inak hrame spolocenske hry alebo na telefone konimy vily zvieratka..
Takmer 10r na telefóne/tablete Brain Test, alebo Colormatch a inak doble, haligali, ponorky, ticket to ride, ano/nie, hadbanz ci ako sa to vola, dámu, mlyn
Moja 6,5 ročná si zahrá raz/ dvakrat za mesiac na playku labkovu patrolu , hlavne , keď je chora a nedá sa ísť von . Inak sme casto vonku , na výletoch . Doma si casto kreslí , vyfarbuje , hra sa s hrackami , večer kukne nejakú krátku rozprávku / labkova patrola, cilliling ,..)
@lenkakollarova Náš ako prvák hrával na PC šach.
Moj cerstvo 6 rocny syn este nikdy nehral na PC ani na playku a pod ziadnu hru. Ma 1x za den povolene na 10 minut zahrat Subway surf. A to ked vidim, ze kvoli hre robi sceny alebo nema upratane a pod, hned z tabletu odinstalujem a nainstalujem spat jedine za odmenu. Takze tak tyzden hra, potom zas tyzden je odinstalovane, potom zas nainstalujem, odinstalujem a stale dokola.
A este obcas zahra na tablete sach. To fakt len obcas, vacsinou hrame nazivo spolu.
Zatial nepyta ziadnu hru okrem tychto dvoch, lebo ine nepozna.
ma 6 a jedine, co mu nainstaloval u st.rodicov hru krstny auticka, ale doma ziadne, hrame sa,citame si,nepodporujem to 🙂
lego, kreslia si, jazdia na kolobežke, hraju basketbal, rozne....,
Ak hrávate hru NHL 24 a chceli by ste mať v nej slovenské tímy Slovan BA, HK Nitra, HC Topoľčany, HK Skalica, Dukla Trenčín, Spartak Dubnica, Draci Púchov, Panteri PB, Vlci Žilina, HK 32 LM, HC BB, HKM Zvolen, HK Poprad, HK SNV a HC Prešov, tak môj chlapec vytvoril pre vás zostavy SK-ODCHOVANCI. Môžete si ich stiahnuť zadarmo priamo v hre v sekcii "Sdílení soupisek/Stáhnout komunitní soubory", stlačíte na ovládači X-"Hledat soubor", napíšete aspoň časť názvu napr. "SK-", potom stlačíte na ovládači A-"Stáhnout soubor". Po stiahnutí sa musíte vrátiť do "Sdílení soupisek/Aktíní soupisky" a zaškrtnúť súpisku SK-ODCHOVANCI. To je všetko 😍 Prajem veľa zábavy 😁 Ukážky dresov a logá klubov a vaše postrehy mu môžete napísať na jeho telegramový kanál SK-ODCHOVANCI (
t.me/SKodchovanci ). Poteší sa 💕
Ziadne 😂najradsej sa hraju skovavacku nahanacku po dome ., Ja ich hladam a som bosorka 😃ked sa zacnem strasidelne chechtat je to heslo ze hra sa obratila a maju hladat oni mna. ( vek 7.5 a 2.9) odporucam tuto hru popri hladani sa da aj upratat 😁