Zdravím, aké hračky sú vhodne pre novorodenca ? Alebo najskôr to je zbytočne ? 🙂 čo ste kupovali svojim bábätkam?
Oball lopticka, potom mame od nattou chobotnicu a mojkacikov…. A reaguje na take sustave veci … mame mesiac
@andula1988 aaano ano, prva hracka bola oball, super na cvicenie uchopu, to aj trochu hrkalo 😊👍
Kniha pre bábätko... Jednu a tú istú sme pozerali dookola cca už od mesiaca 🙂
@veronice pri prvom som ponakupovala hovadin po kolená len aby som nakoniec prišla na to že najlepšia hračka som bola ja a tatino. Veľa sme nosili, rozprávali, spievali, žiadne hračky veru nebolo na začiatku treba.
Teraz čakám druhé a hračky nemám nachystané žiadne, tie čakajú v skrini kým bábo podrastie, pre novorodenca nemajú podľa mňa hodnotu.
a pre vacsie deti chalanov su najlepsie hracky - zasuvky, rury, hrnce, spagaty, hadice,
ventily a podobne 😉
@katulienkax nielen pre chalanov 😁👍nasa 2,5r oblubuje srobovaky a majstruje s ockom pri kazdej prilezitosti 😁
Najlepsia hracka novorodenej dcery bolo moje prso 😁 novorodenec potrebuje len 3 veci - plne brusko, suchu plienku a maminku 😊❤️ nerob si starosti s hrackami 😉 no a okrem toho babo skoro cely den prespi. Rozmyslam kedy si dcera zacala vsimat hracky, mozno v nejakych 2 mesiacoch?