Aké hračky sa oplatí kúpiť pre ročné dieťa?

maillika
16. nov 2021

Milé maminy, môžete dať nejaké typy na hračky pre ročné deti, s ktorými sa reálne aj hrajú?

ludinka
16. nov 2021

lego duplo najlepsie zvieratkove

pondelok01
16. nov 2021

@maillika knizky s okienkami a posuvatkami, taka ta hojdacka v tvare U. Bazenik s loptickami. Ale velky uspech ma u nas aj snurka od topanok a prazdne krabice.

annm81
16. nov 2021

Z vyššie spomenutých
- odrážadlo
- lego duplo
- knižky s okienkami

A tiež :
- vedierko, lopatka, krhlička, formičky - v lete do piesku, ma jeseň v mlákach, v zime do snehu a celý rok do vane
- veža z plastových pohárikov - na stavanie veže aj na prelievanie vo vani
- také tie drevené kocky s aktivitami na každej strane (vkladanie tvarov do správnych otvorov, presuvanie guličky po dráhe)

adamadent
16. nov 2021

Drevené kocky a knihy.

amelie2017
21. nov 2021

U nas mal najvacsi uspech hojdaci konik, taka loptickova draha, hodila lopticku do otvora a vypadla- toto som robila ja, male farebne lopticku,rolky z kuchynskych utierok som natrela rovnakymi farbami, zlepila som to a ona vklada dnu, neskor posluzilo aj pri uceni farieb, hracka takmer zadarmo a mala velky uspech. Potom cca od roka a 3 mesiacov vsetky mozne drevene vlkadacky, a tymi sa hrava doteraz a to bude mat 4 roky. Djeco a goula maju super veci. Tie duo puzzle su skvele, maju opozita, zvieratka a ich mladata, co jedia zvierata,..

amelie2017
21. nov 2021

Obrazky su z pinterestu, ale take nieco som spravila

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zusqua
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelicus
19. okt 2022

ja kupujem hračky pre det od https://www.littlebird.sk/ 🙂 majú super výber hračiek aj pre malé detičky. moji chlapci sa vždy radi hrali s kockami :D ja som stavala a oni búrali a potom rôzne vedierka do vody. to ich baví aj dodnes 🙏

viki298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zusqua
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka2710
20. okt 2022

@maillika u nás majú úspech zvukové knižky, poháriky na stavanie veze alebo prelievanie vody, hračky do piesku, a malý rad vari, takže kuchynka a všetky možné naberacky, misky a podobne príslušenstvo 😉