Aké hračky pre novorodenca?

21. nov 2024

Kupovali ste nejaké hračky už v tehotenstve pre bábätko? Som prvorodička, neviem, či treba aj prvé mesiace nejakú knižočku (napr tú čiernobielu) alebo nejakú hračku zvukovú, prípadne hrkálku?

zdenkak87
21. nov 2024

Darujem ak by si chcela nahodou, nasa uz z toho vyrastla

lelelienka
21. nov 2024

Ja som kúpila len mojkacika - taká akoby dečka s hlavou zvieratka a vedela som že ostatným ma zásobí rodina…bábätko veľa nepotrebuje

pribinak
21. nov 2024

Čierno-biele knižky sú super. Veľmi fajn sú aj hrazdičky s vysiacimi hračkami, fajn sú ľahké hrkálky ktoré babo ľahko chytí a dá do pusinky

Ale každé bábätko osloví iná hračka. Veď uvidis

pribinak
21. nov 2024

@pribinak oprava visiace

spanielka44
21. nov 2024

@zdenkak87 ak by to pani nezobrala tak to vezmem pre susedu je vo veľmi zlej finančnej situacii

saxana000
21. nov 2024

Odporucam kontrastne knizky zo serie AHA MAMI to bolo jedine co babetko ozaj vnimalo.a potom postupne vsetko suchotave hrkacie na uchop hrazdicku hryzatka.ale.tie knizku su ozaj top

minesasubu
21. nov 2024

Nič som nekupovala , hračky syn dostal až moc veľa
začala som až ked sa narodil a niečo chybalo podla aktualneho obdobia

1angelika
21. nov 2024

ja som mala takého morského koníka na zaspávanie, stlačilo sa bručko a hralo také príjemné melódie..po čase sa sám vypol. Dcérka s tým zaspávala hádam do 4 rokov ak nie dlhšie..

jesenzima
21. nov 2024

Treba mu len cicík 😊

lenkakoc444
21. nov 2024

Nekupovala som nic. Rodina a kamosi nam vsetky tieto sustiace, visiace hracky a hrkalky pokupili ked prisli maleho pozriet.

autor
22. nov 2024

@zdenkak87 jeej, ďakujem krásne za ponuku, je to veľmi milé od teba ♥️ kľudne ak teda je niekto v zlej fin. situácii ako píše @spanielka44 tak kľudne posun prioritne takej mamine, ale aspoň viem cca aké tipy hračiek 🙂

spanielka44
22. nov 2024

Ďakujeme určite sa potesi ešte takto pred vianocami 🥰