Mam druheho 8mes.chlapceka a netusim co na vianoce..vsetko ma po prvom,kedze sme na hracky davali pozor a su v super stave.vsetko co ma napada,je pre dvoj rocne dieta. Uz som mu parkrat zabalila starsieho hracku,ae neni to ono..a zase nechcem mat doma skladisko blbosti.myslim ze maju hraciek dost,aj ked vzdy som kupila len co v ramci vyvoja potrebpval..hrazdicku,vkladacku,odrazadlo...co je pre tieto krpce a neni to blbost.poradte.:)))
tak toto som tiez riesila, ked sme mali druhu dcerku a tiez podobne ako ty, kedze mame rozdiel cez tri roky. Odkladala som hracky od starsej a nenapadne som ich balila pre mladsiu, ale vzdy som mala vycitky svedomia, ze jej nekupujem skoro nic nove.ALe ona vlastne ani hracky pre svoj vek nechcela, jej sa vzdy pacilo to co dostala starsia. CIze mala dostala "hracku po starsej" tak nenapadne, ale nakoniec sa obe hrali s hrackami alebo vecami co dostala starsia....ale ak by som ti mala poradit, tak by som mozno kkupila kocky. Pre 8 mesacne dieta je to idealne a hlavne ak mas nejake aj po starsom, tak len dokupit rovnaku znacku a bude sa mat krasne s cim hrat, viac kociek, vacsia zabava 🙂