Maminy a nemaminy, mala mi fici na Spievankove... 3 DVD idu dokola. Nemate nahodou skusenosti s nejakymi podobnymi DVDckami? Uz aj v noci si Spievankovo spievam ked sa zobudim... 😀 😀 😀
Kludne aj madarske by sme kupili, len potrebujeme namet, clovek nechce chodit stale po obchodoch, objednala by som, len ten napad potrebujeme. Dakujem
Aj moji pozeraju fiha tralala-boli sme aj na koncerte🙂 a este mame cvicime s misou-ma to asi 5casti.ale tam sa len spievaa tancuje.nie je to take naucne.ale mojej dcerke sa paci aj to 😉
fiha tralala je fajn len to nesmies velmi pocuvat lebo tie texty a spracovanie je no troska infantilne slusne povedane. Ale vacsine deti sa to paci. Este skus ceske. Oni maju dost takychto detskych pesniciek
kolo kolo mlynske-pesnicky pre deti
Zaujimave ako sa takmer kazdemu dietatku paci Fiha Tralala 😀 Ja este len to pustim nasej a spusti taky 😀 rev, ako by ju z koze drali. 😅 😅 Ale skusim si kuk to cvicime s misou 🙂 Snad sa jej bude pacit, kedze spievankovo je uz u nas otrepane 😅
cvičíme s Míšou má u nás dlhodobý úspech...potom odporúčam nakúpiť kostýmy 😀 ...naša staršia sa rada pooblieka k tomu tancovaniu podobne ako oni...sukničky, šatočky... 😉