Aké dvd je podobné Spievankovu?

katkaseiner
1. jún 2013

Maminy a nemaminy, mala mi fici na Spievankove... 3 DVD idu dokola. Nemate nahodou skusenosti s nejakymi podobnymi DVDckami? Uz aj v noci si Spievankovo spievam ked sa zobudim... 😀 😀 😀
Kludne aj madarske by sme kupili, len potrebujeme namet, clovek nechce chodit stale po obchodoch, objednala by som, len ten napad potrebujeme. Dakujem

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terina25
1. jún 2013

Aj moji pozeraju fiha tralala-boli sme aj na koncerte🙂 a este mame cvicime s misou-ma to asi 5casti.ale tam sa len spievaa tancuje.nie je to take naucne.ale mojej dcerke sa paci aj to 😉

katy1979
1. jún 2013

fiha tralala je fajn len to nesmies velmi pocuvat lebo tie texty a spracovanie je no troska infantilne slusne povedane. Ale vacsine deti sa to paci. Este skus ceske. Oni maju dost takychto detskych pesniciek

lulaband
1. jún 2013

kolo kolo mlynske-pesnicky pre deti

cherry1981
1. jún 2013

Zaujimave ako sa takmer kazdemu dietatku paci Fiha Tralala 😀 Ja este len to pustim nasej a spusti taky 😀 rev, ako by ju z koze drali. 😅 😅 Ale skusim si kuk to cvicime s misou 🙂 Snad sa jej bude pacit, kedze spievankovo je uz u nas otrepane 😅

nany100
1. jún 2013

cvičíme s Míšou má u nás dlhodobý úspech...potom odporúčam nakúpiť kostýmy 😀 ...naša staršia sa rada pooblieka k tomu tancovaniu podobne ako oni...sukničky, šatočky... 😉