Viete mi prosim odporucit odrazadlo pre 1.5 rocneho, ale nie Woom? Toto je dost drahe, tak by som chcela trochu lacnejsiu alternativu, idealne tak do 100. Chceli by sme mu na leto kupit nejake cykloodrazadlo, normalne odrazadlo ako "trojkolka" uz ma.
Podľa mna cokolvek do 30 z bazaru. Kto vie,ci ho to bude bavit. Mozno rychlejsie z neho vyrastie,nez zacne mat zaujem. V tomto veku by som bola opatrnejsia nez za 100
@lylyjana moja mala teraz do 2 rokov tuto motorku, da sa z nej spravit 2 kolesova a aj nastavit vyska. Podla mna je super, lahka, dobra cena a nastavitelna z 3 kolies na 2 a aj vyskovo. Teraz na 2 narodeniny sme jej objednali toto z lidla https://www.lidl.sk/p/kinderkraft-odrazadlo-v-r...
určite firstbike. Od cca 2r. do cca 4r. na ňom jazdili moji dvaja synovia, potom sesternicin syn aj dcéra a aj po toľkých rokoch je stále v top stave. Jedine ma pár vyblednutí, funkčne je v poriadku. Je ľahké, sedačka sa dá nastavovať veľmi rýchlo, má brzdu, volant sa dá otočiť len do určitého stupňa.. veľmi kvalitné odrážadlo. Neviem koľko stoja v súčasnosti, no ak je to nad tvoj cenový strop, pozri sa po bazárovom kúsku
plastovu motorku, alebo nejake male plastove odražadlo?
To funny wheels za mňa veľké sklamanie. Zadné kolesá na široko, dietatu sa zle jazdí. A krátko vydrží. Synovi v 2 rokoch bolo malé. Zle sa mu, lebo mal hodne pokrčené kolienka. Čakala som, že vydrží dlhšie
Pripojim sa, starsi ma odrazadlo Muff, pouzival od 2r a pre mladsieho sa mi paci Pukymoto.