Chcela by som. Kúpiť hračku, niečo čo ho zabaví na nejaký čas, no niečo skôr edukačne, čo by ste mi odporučili, okrem activity board?
@damiana1992 lego
Navliekacie krúžky, hovoriaci macko, odrazadlo, u nás kuchynka TOP
Vyhladavacie knihy - Potulky jarou, letom....v lese, v skolke. Syn ma ku kniham vztah, dokazal do nich pozerat aj hodinu. Potulky jarou som darovala aj sesternici. Najblizsie Vianoce dokupili pre velky uspech dalsie diely.
@damiana1992 každé dieťa je iné. Každé baví niečo iné, ťažko dať univerzálnu radu. Ale knihy, lego, vkladacky, vláčiky a odrážadlo sú vďačné hračky.....
fiha to ozaj rocne deti vedia chodit na odrazadle?
@lija22 Ja tiez pozeram ze odrazadlo... ale mozno to myslia tak, ze ho teraz dostane ale vyuzije mozno tak o 6-12 mesiacov.
Tiez lego by som nekupovala rocnemu ale urcite ho vyuzije neskor.
@andreatytler Presne, ja mám skoro 2 ročnú dcérku a neviem si predstaviť kúpiť jej lego. Šak sa snim zaduska, ona všetko pcha do úst. Odrážadlo má, no čo jej kúpiť
A načo kúpim vec s ktorou sa môže hrať až o pol roka....
@vanda323 Ano... ja by som sa tiez bala lebo v tom veku je najvacsia zabava si davat vsetko do ust... aj ked to Duplo by malo byt ovela vacsie ako klasicke lego.
Ide o lego duplo🙈tym sa urcite nezadusi ziadne dieta
@lija22 áno moja ročná bežné jazdila na motorovom odrážadlo a nielen ona ale aj ostatné moje deti od roka sadli na odrážadlo a odrážalo sa nožičkami. Syn a ostatné dve staršie deti mali odrážadlo autíčko neskôr motorku s 3 kolesami. Posledné dcéry majú odrážadlo trojkolesovu motorku a od roka to zvládali. Jasné že začiatky kým prídu na to ako sa na Tom pohybovať sú ťažšie ale zvládli to veľmi rychlo 🙂
@andreatytler lego Duplo je veľké lego ktoré síce nevie dieťa ešte skladať ale na to má rodičov, najväčšiu radosť mala moja malá keď sme jej z lego Duplo poskladali zvieratko a ona ho mohla rozobrať. A veru bolo to krátko po 1 roku. Aj keď sa píše že lego Duplo je od 1 a 1/2 roka naše. Neskôr sa pokúšala už aj spájať kúsky do seba.
Drevena kacka na tycke. Syn dostal k roku mravca na tycke, bavi sa s nim aj starsi 4 rocny, haha
Kuchynka
Kosacka, aku skrutkovacka, kotucova bruska, stabilo 3v1 farbicky, play doh, magneticka tabulka na pisanie, kavovar, mixer, zvukova kniha
Duplom alebo mega bloks sa nedokáže zadusiť a to moja ročná dáva do úst vsetko. Baví ju to a poskladá dve tri kocky na seba. Inak zvukové knižky su fajn
@damiana1992 Lego duplo a odrazadlo.