Aká bábika pre predškoláčku?

viliama
10. okt 2015

Ahojte, naša predškoláčka doteraz vždy pýtala plyšákov a až teraz po prvý raz poprosila na Vianoce bábiku, takú čo by sa dala česať, obliekať, ale nie chou-chou. Poradíte? A tiež kde by sa dala kúpiť. Do Vianoc je síce ešte dosť ďaleko, ale aké darčeky chystáte deťom v tomto veku? Dievčatkám aj chlapcom. Dávate darčeky aj v širšej rodine a aj dospelým? Ďakujem.

h2
10. okt 2015

@viliama Ahoj, Viliama, ja mám syna Viliama! 🙂 Najlepšie by bolo, ísť sa s dcérkou poprechádzať po nejakých hračkárstvach a nech si sama vyberie. Jasné, že darčeky nosí Ježiško, ale tak aby vedela, o akú bábiku ho má požiadať. 🙂 Tak budeš vedieť, čo sa jej páči a vyhneš sa sklamaniu.
Do Vianoc je ešte naozaj ďaleko, takže jasnú predstavu ešte nemám, ale 4-ročnému synovi nejakú stavebnicu a k tomu, ako každý rok, knihy.
Darčeky sme si u nás v rodine ako dospelí už nekupovali vôbec, ale v mužovej rodine sa zase kupujú, takže sme to zase zaviedli a keď už kupujem tým jeho, tak mi je blbé tým mojim nekúpiť, takže kupujem, ako najatá a veľmi dúfam, že niekto túto šialenú tradíciu zruší a zostane len kupovanie darčekov deťom a medzi nami s mužom. Ale asi to tak nebude, ja to zrušiť nemôžem, vyzerala by som,ako lakomec.