Ahojte všetci 🙂
Keďže neznášam nakupovanie, a ešte viac neznášam nakupovanie v predvianočnom zhone, tak už teraz pomaly kupujem na vianoce... uvažovala som, čo by som kúpila dcérke, ktorá v tom čase bude mať jeden a pol roka a napadla mi bábika, ale prvého sme mali chlapca, tak v tejto oblasti úplne tápam... Doteraz má malá dve bábiky, jednu plne látkovú z lamaze, ktorá šuští, ale tá ju veľmi nezaujíma a druhú, ktorú syn vyhral na jednej akcii pre deti, ktorá má plastové telíčko, asi mala aj vydávať nejaké zvuky, ale nevydáva, pretože jej v telíčku chýba aparát, má tam len dieru :-P, asi darček od sponzora grátis do tomboly pre danú akciu 🙂... Na tej sa malej páči najviac, že klipká očkami... Nohy a ruky jej jednostaj odpadávajú, čo mňa dosť hnevá.... Takže uvítam a vopred ďakujem za užitočné rady, ktoré mi pomôžu v tejto komplikovanej otázke: Aká je najvhodnejšia bábika pre jeden a pol ročné dievčatko a prečo 🙂?
Ahoj.Ja by som odporučila nejakú väčšiu mäkkučkú,ktorá má končatiny síce ohybné,ale prišité takže neodpadnú.A bolo by super keby sa po stlačení bruška smiala.. Moja na takej fičala cca v tom veku,teraz má 2 roky aj 2 mesiace a stále ju máme,aj keď už prechádza pomaly na novú,ktorej počúva srdiečko a pichá injekciu 😀 🙂
ahoj,,my sme malej kupili na 2 narodeniny..teda to bolo minulí rok v novembri taku klasicku bábiku,,,bábätko,,lebo take male dieta ešte nevníma vlasky ,,prezliekanie a tak,,od kamošky potom dostala flašku v ktorej je akože mliečko,,a stále jej dávala papat 😀 ..ale aj v takom veku ako píšeš ty mala naša už jednu babiku tiež babetko bez vlasov čo klipka očami,,za 10e z tesca aj s autosedačkou,,a doteraz ju vláči,, v kočíku 😀 ..a teraz na vianoce chce taku s vlasmi a oblečením,,.. takže ja si myslím že na ten vek stačí uplne babika bábätko,,čo je bez vlasov..a prečo? lebo v takom veku ju ešte nebude česat,,ani ju to nenapadne,,poprípade niaky hračkársky kočík a flašku a bdue ju tlačit pred sebou o sto šesto 😀 😉
mame jednu celu latkovu, kupili sme ju aj sk ocikom fisher price, mala zbozuje chodi kocikovat a ucila sa popri tom chodit ma to asi od 10mesiacov, a ma este jednu hlvaicky je gumenna bez vlaskov su len naznacene telicko handerne ale rucky a chodidla tiez z gumy al. co to je a ked stlacis vydava zvuky a da sa jej strcit palec do pusy, tak to je highlight s tou chodi stale dava jej dudlik, krmi, mliecko s flasky mojka....dcera ma 15mesiacov
My sme kupili chou chou tu strednu velkost asi 42 nazov cheeky a je idealna, mala sa s nou aj pekne pohra, mali sme aj latkovu a vobec ta ju nezaujala, skus nieco take aby sa dal dat babike cumlik, flaska to sa im paci 🙂, pred Vianocami mali velmi dobru akciu na chou chou
Kúp taku co nie je velmi velka a ťažká, aby " svoje bábätko " vladala pestovať a nosiť na rukách, na vyber je toho kopec, neodporúčam pre take male dieťa babiku s vlasami,
Super su babatka co majú fľašku s mliekom, dudlik a nocnicek, napr baby born bábätko
pekné original barbie za super ceny : https://www.modrykonik.sk/market/seller/slavka385/
Vezmi malu do hrackarstva a sama uvidis, k comu, teda ku akemu typu babik, ju to bude najviac tahat 🙂 Kazde dietatko je ine a to, co sa paci jednej slecne, moze u druhej len chytat prach 😉