Dobrý večer, pred tým ako mi napíšete že načo mu je .. tak tiež som nemala.v plane kupovať nič také lebo sak mu to je zbytočné. Nechcem žiadne čokoládky ani sladký adventny kalendar, len staršia dcéra dostane od Mikuláša q určite sa bude pýtať prečo jej brat nema. Prosím Vás vedeli by ste mi poradiť aký mu dat? Pripadne vymyslieť niečo iné
Kamarátka mi odporučila pre 2rocneho toto:
@deti95060810 a prosím.Vas co je vo vnútri? U nás je malé tesco ale len sladkosti a na to ho učiť nechcem 😃
@bolarazjedna ten je krásny ďakujem ❤️
Ja som dcére 1,5r kúpila v dmku Paw patrol adventný kalendár kde je sušené ovocie a v Kauflande som videla Bob snail adventný kalendár kde sú ovocné kože
V Lidlu majú adventný kalendár s magnetkami Peppa pig. Len fakt neviem či je to už od dvoch rokov vhodné.
autorka, alebo takéto niečo? https://www.margaretkashop.sk/Vianocny-Adventny...
a čo keby ste si nejaký sami vyrobili, môžeš objednať napríklad papierové domčeky alebo mini papierové taštičky a do nich pre každého dať nejakú drobnosť, úlohu, alebo papierik s aktivitou , alebo si vyskladajú betlehem a môžu to mať celé spolu vrátane aj nejakej zdravej sladkosti - je to len nápad možný aj pre obe deti,
Moj bude mat 3 a asi by nevydrzal neotvorit vsetky okienka😁 ako to robite s tak malymi detmi?
Ja som kúpila dcére keď mala 2 roky od Liewood a napĺňam ho serepetickami… bol dráhy ale už ho bude mat 4 rok a predstavte si, že si pamätá keď z neho vyberala celenku a to mala 2
@hederamonstera vysvetlím ako to funguje a aj 2 ročná pochopila
@misana84 tak asi mam nechapavych chlapcov, co uz☺️
Ja som teraz deťom (takmer 6 rokov a takmer 2 roky) kúpila v Lidl Paw Patrol a Frozen adventný kalendár, sú v ňom ceruzky, nálepky, tuším pravítka 🤔
@natall113 tento?
Ja som kúpila malej Haba od dvoch rokov. Je krásny,sú to kocky a to čaro otvárania každý deň,zaručene pochopí.
Autorka áno
@natall113 ďakujem 🙂
@bolarazjedna a prosím Vás už ste ho kúpila?
@natall113 ďakujem 🙂
Nie, ešte nie....
Otazka - aky vyznam ma adventny kalendar s 24okienkami dostat 6ty den?
A to preco brat nema, no lebo mu odpocitavanie dni este nic nehovori. Tiez mu nekupis kalkulacku napriklad lebo starsi surodenec ma tiez.
@natalka13 jaj už som aj myslela ze tato konverzácia sa nezaobíde bez múdrych reči 🫣 tak význam taky ze ho nosi Mikuláš a nie rodic ktorý ho len tak dá dietatu 1.12. Lebo sak je tam 24okienok. A treba otvárať od 1okienka. Tak ako moje dieťa verí na Ježiška veri aj na Mikuláša ktorý jej každý rok nechá v topanke prekvapenie.. a to či otvorí 6.12. Všetkých 6 okienok je asi jedno nie?
A ktomu druhému.. áno to odpočítavanie mu nič ebude nehovoriť ale tu nejde o to ale úplne iný význam stačí si prečítať ešte raz na začiatku strany co som napísala. A co som sa.pytala pri zakladaní tejto témy, ale to pochopili len mamicky detí ktoré napísali k danej téme 🙂 tak tu nerozoberajme kalkulačky 😇 a poprosím ak neviete poradiť k danej téme, rolujte ďalej a nekomentuje 🙂 pekný večer a prijemne sviatky 🙋♀️
Ďakujem.Vam všetkým za poradenie kalendár mame vybratý 🙂
A ktoré si si vybrala nakoniec?
@natalka13 pravdu máš. Nechápem načo bude 2rocnemu adv. kal.🤔🤦🏼♀️
@bielasovicka načo? Lebo je to pekná tradícia, dieťa zavedieme do čara vianočnej atmosféry, to čakanie Ježiška dieťa napĺňa, ma to svoje kúzlo a deti skôr pochopia plynutie času, keď môžu každý deň otvárať okienka a vidieť, ako sa blížia Vianoce.... Jasne, tie vlaňajšie si ešte nepamätajú a aj keby nemali žiadny adventný kalendár, určite by im nechýbal.... Ale mohli by sme sa potom opýtať, načo mu kúpiť darčeky v 2 rokoch? Načo my dospelí zapaľujeme sviečky na adventnom venci?
Môj syn má 2roky a 4 mesiace a ešte síce nevie co sú Vianoce ale práve sa ide naučiť - už spievame doma koledy, už vie, že Ježiško donesie darčeky, dokonca minule si úplne spontánne sadol k stolu, že ide napísať list Ježiškovi (pár dní predtým som mu v obchode hovorila, že danú hračku nemôžeme kúpiť ale môžeme napísať Ježiškovi).
@bolarazjedna ja viem ze to je tradícia. Ale hovoríme tu o 2 ročnom dieťati. Aj ja dávam deťom advent. kalen., ale už väčším. 2 ročný ešte absolútne nechápe co to je.
v Tescu majú také neveliké, pekné...tuším 5e/ks