Práca Action - Holandsko

borittaa
6. sep 2024

Zdravím, má niekto skúsenosť s prácou v actione v Holandsku? Oplatí sa za touto prácou vycestovať (plat,podmienky atď.) alebo si mám radšej hľadať niečo úplne iné? Ďakujem za odpovede.

raztovsetkozmizne
6. sep 2024

@borittaa Aké iné možnosti máš ešte v pláne, napíš tu všetky a poradíme.

svetlonos
6. sep 2024

@borittaa
Aký je plat netto, aké máš ubytovanie, ovládaš jazyk?

borittaa
autor
6. sep 2024

@raztovsetkozmizne
@svetlonos
- iná možnosť je ešte upratovanie domov alebo stráženie detí ( pri tejto práci by som však musela vedieť aktívne anglicky)
- priateľ je v holandsku 5 rok, bývala by som s ním v dome
- dorozumieť sa viem, čo som počula pracuje tam istá časť poliakov, slovákov a čechov,tak to by nemal byť problém (dúfam)
- čo sa týka platu je to niečo okolo 2000€ na mesiac, vraj to závisí od týždňov, či je viac roboty alebo menej

- mám aktuálne skončenú VŠ ale uplatnenie v Holandsku s mojou VŠ by bolo ťažšie, už či sa to týka jazyka alebo mojej profesie (verejná správa a politika)

svetlonos
6. sep 2024

@borittaa
hm a priateľovi budeš platiť tiez najom v dome? To tiez nebude mala položka plus strava. No ale budete spolu, snáď sa naučíš riadne anglicky a zoženieš cadom inú oracu. Jeby tam máš ísť len sama tak v žiadnom prípade.

veselo_neveselo
7. sep 2024

Sorry ale s VS by som do actionu robit nesla. Ak to teda chapem tak, ze do obcbodu sameho, ako predavacka. Naco si studovala ked teraz pojdes robit do takeho obchodu?
Este keby si sla na korporatnu stranu, tak nepoviem, ale do obchodu dokladat tovar, to naozaj nie.

Ak to myslis so stahovanim do holandska vazne, tak sa zacni ucit jazyk, a obzeraj sa po inych moznostiach. Holandania vsetci rozpravaju dobre anglicky, tak aspon v tomto je to vyhoda.

Ked nic ine, chod na staze (aj bezplatne, ked musis - kratkodobe), aby si nabrala nejake realne skusenosti pomimo skoly niekde, kde ta to zaujima. Robila si nieco pocas studia?

raztovsetkozmizne
7. sep 2024

Ak tam máš priateľa, ja na tvojom mieste by som tam už bola.