Ahojte dievčatá
Bola som u pána doktora Brestanskeho staršieho na určení pohlavia.
Povedal mi, že to je na 100% chlapec a kamoska mi poslala foto, kde ma presne to iste nafotené čo ja a v mojom prípade to bol pipik a v jej prípade suska 😃 ( ona bola u iného Dr)
Moja otázka znie: stalo sa Vám, že by sa pomýlil niektorej pri určení pohlavia ďakujem.
Mne povedal dievča a aj sa nám narodilo dievčatko ♥️
A uz sa Vam deti narodili a nesedelo co povedal, ci este len Tebe je povedane, ze cakas chlapca a jej ze dievca a Tebe sa to nezda?
@meredithh obidve čakáme bábätko ešte len 🙂
Lebo neviem no, vy ako laici to vobec nemusíte vidiet spravne narozdiel od lekara, ktory ma roky skúsenosti a xxx sonografii za sebou, niekedy v nizsich štádiách tehotenstva to je podobne pre laika a odbornik to vie rozlíšiť, asi zato tu pracu robi...
Povedala by som, ze Vam sa fotka moze zdat rovnaka, ale lekar odbornik to hadam vie lepsie posudit 😊 prip.nemas tie fotky k disp?
@meredithh máte pravdu 🙂 asi to tak naozaj je ako hovoríte ja mu verím ja len pre istotu či majú ženy s ním dobre skúsenosti 🙂
Ženy ja Vám nerozumiem, načo chodíte k lekárovi a platíte (predpokladám) keď potom naháňate takto 🤦♀️ Veď si vyberte lekára, ktorému dôverujete... neviem aké máš kompetencie Ty či kamarátka na interpretáciu fotiek či v akom štádiu tehotenstva si, ale zažila som situáciu kde kamoske doktor povedal v 12tt že 60% pravdepodobnosť že dievcatko a ona nakúpila ružovú izbičku a výbavičku a potom na pána doktora (nie Dr Brešťanskeho) nadávala že aký neschopný, že zle určil pohlavie, keď sa pri morfo ukázalo že chlapček.
Urcil dievca a tak aj bolo 🙂
Ale veď pohlavie sa určuje aj z iných vecí,nielen čo vidí lekár v rozkroku dieťatka.Mne povedal konkrétne tento lekár prvú minútu sona,že podľa mozgu je to dievčatko a až potom pozrel,či tam tá suska je.Vedia,čo majú hľadať,nielen genitálie
Mne povedal dievčatko a aj narodilo sa mi dievčatko 🙂
Po prve on je lekar, nie my.... Po druhe, z jednej fotky on neurcuje pohlavie, on si zhodnoti cele sono a zhodnoti ho istotne odbornejsie, ako ty alebo tvoja kamoska....fakt, pri vsetkej ucte, neviem, co je toto za dobu, ked sa permanentne spochybnuje lekar.....
Aj ja som u neho bola a hned ako sa pozrel babatku na hlavicku povedal ze je to chlapec, ze on to vidi aj podla lebky. Jasne ze potom pozrel aj medzi nôzky. Aj sa mi narodil chlapec. Mne toto 3D sono zachranilo syna, nebyt pana doktora tak by sme neprisli na to ze maly ma vaznu srdcovu chybu (predtym to 3 lekari na beznom sone nevideli), keby sa na to pride az po porode uz tu maly nemusel byt. Takze si myslim aby babatko bolo hlavne zdrave a na pohlavi nezalezi.
Tak mne 4x potvrdil uz v 12tt pohlavie a nikdy sa nesekol🙂
@benit prosim vas za kolko tyzdnov vas objednal na 3D? 😊 Zajtra mu chcem volat tak aby som nebola prekvapena
Mne povedal a aj bolo, tiez chlapca😊