Je tu niekto kto s dieťaťom navštevuje túto p. doktorku?
@kikaalex a si spokojná? Lebo ja teda veľmi nie. Nám "nadávala", že má malá málo zubov. Teraz keď bude mať 2 máme ísť na kontrolu s očami, má tam čítať tú tabuľku a mám z toho nočné mory.
No ona je svojská ale môj má 8 ja už viem ako s ňou komunikovať čo sa týka posielania po doktoroch ja si zase myslím, že ona je v tomto opatrná radšej pošle ako by mala niečo zanedbať....áno v určitom veku musel u nej čítať tabuľku kde mu sestrička ukazavala tvary ako srdiečko, domček, štvorčeky... môj malý vtedy veľmi nespolupracoval nevedel všetky tvary tak nám povedala, že ho mám doucit a prísť ešte raz (nič som nedoucovala) ja som to vtedy neriešila neviem či to nebolo v troch rokoch lebo som si povedala, že ok niekto možno tvary ovláda no môj nie a ja som si syna poznala vedela som, že keď neovláda geometrické tvary tak nemá ziadnu vývojovú poruchu proste ich len neovlada. Ak chcem napríklad výter alebo CRP aj keď ona si myslí, že je to zbytočne ja si trvám na svojom a dožadujem sa vyšetrenia aj keď ona niekedy nesúhlasí ale mňa to nezaujíma. Ale v konečnom dôsledku si myslím, že nie je zla lekárka za tie roky ja už viem ako na ňu. A nemôžem povedať nikdy žiadnu chorobu nezanedbala dokonca keď mal malý laringitidu ešte mi ona domov volala a zisťovala ako sa má ako sa mu dýcha. Mojho malého nikdy čo sa týka zdravotnej stránky nezanedbala. Ja s ňou komunikujem aj cez telefón malý mal alergiu bola som u nej dostal lieky keď po dvoch dňoch nezaberalo volala som jej prekonzultovala som to s nou povedala aby som prišla a riešili sme už ďalej osobne. Proste zvykla som si na ňu aj na jej praktiky ale to som ja iná mamička má možno iné skúsenosti....a ver mi ja som teda veľmi náročná mamička. A ak smiem ale vedieť prečo vás poslala očnému má nejaké podozrenie na niečo?
@kikaalex prepáč, zle som sa vyjadrila. Mala som na mysli ten test čo si spomínala. S tými obrázkami u nej v ambulancii. Malá je strašne rozumná, aj rozprávať celkom vie, ale tieto tvary proste nevie. A aj keď príde niekam, najprv sa dlho hanbí a nerozpráva a obávam sa, že to tak bude aj tam. Že čo nám na to povie. A kedy vám povedala, že máte prísť na "opravu"?
Môj zase vedel krásne rozprávať ale tvary nevedel je to chlapec a jeho čo nezaujíma to sa učiť nebude pokiaľ to nie je nevyhnutne a preňho to v 2 a pol roku nebolo také potrebné takže ho to nezaujímalo....ja už si nepamätám ona povedala doucte ho tvary a prídete ešte raz ja som tam potom už ale nebolo kvôli tomu ale bola som nachystana, že keby mi to pripomenie keď tam prídem s chorobou tak nech mu to teda dá ešte raz čítať.... doma som ho trošku tie tvary učila to zase nemôžem povedať ale nešla som k nej aby jej to zopakoval ale teda ani ona mi to už viac nepripomenula možno aj zabudla ....môj bol tiež hanblivý a tichý tiež mu trvá chvíľku musí sa otukat a presne v tom voku 2 a pol roka to bolo ešte horšie on keď sa hanbil tak sa zaťal a nerozpraval.... ak ti to povie, že doucit tak jej povec, že dobre a pôjdeš ešte raz alebo možno nič nepovie a možno povie tvoja malá pár tvarov a bude to stačiť. Na môjho má dobrý vpliv aj táto nová sestrička jemu sa proste páči tak sa tak neostycha stará sestricka sa mu nepáčila tak to bola čistá katastrofa keď mu urobiť CRP.
@kikaalex ďakujem. No uvidíme čo teda bude. Lebo ako hovorím, keď mi vtedy vynadala za tie zuby, tak to ma vtedy dosť zaskočilo. To teda naozaj neviem ako môžem ovplyvniť
Ale ja sa čudujem, že ona mu rieši zúbky veď od toho je zubár. Tak sa neboj nerieš uvidíš čo malá povie keď nepovie možno vynada povec jej OK a urob si podľa seba.
Áno ja k nej chodím zo synom