Dobrý deň , objednala som s k pánovi Brestanskemu na skríning v 2.trimestri tehotenstva .
Bola ste tam niektorá teraz niekedy? Ako to prebieha ? Je to dobrý lekár ? Aké sú vaše skúsenosti ? Koľko ste platili .
Ďakujem 🙏❤️
Ahoj, ja som tam boli kvôli 3D ultrazvuku v 12.týždni, chodí tam veľa mamičiek z okolia, nepoznám nikoho, kto by sa sťažoval... vždy skontroloval plod, či má všetky pršteky, pomeral kosti, skontroloval, či je všetko v norme, či je babo OK. Podľa mňa veľmi dôležité vyšetrenie.. on vlastne tam kontroluje, či je podozrenie na Downov syndrom alebo nie.. toto sa robí v tom 12-13.týždni..
Pri 1.dietati som u nho absolvovala 3D ultrazvuk. Je príjemný, všetko vysvetlil, boli sme spokojní. Inak mam iného gyn.
@chinchilla2 ahoj prosim ta v tom 12.tyzdni vam uz aj vedel povedat pohlavie? spravil vam aj fotky? ja som s prvym u neho bola az v tom 20 tyzdni
@migl88 ja k brestanskemu chodím stale a mne povedal v 13tt chlapec a potvrdil mi to v 20tt teraz som 27tt 🙂
@ki_ki2 ahoj, bola som k nemu objednaná ale nakoniec som šla Grochalovi, ale platí sa 35€ 😊 inak ja som z HC tak poznám veľa kamarátok čo k nemu chodia, doktor fajn ale určite sú aj lepší, ale ak nemáš žiadny problém podľa mňa kvôli 3D stačí 😊