Ahojte viete mi niekto poradit dobreho logopeda? V hc viem o dr. Ugorovej, ma niekto skusenost? Moze byt aj v okoli... TT,GA,PN,NR. Mam syna o dva mesiace bude mat 3r. a stale nam nerozprava..... vie pomenovat nietore veci, ale aj to nie uplne cisto. Dakujem.
ja som s pani Ugorovou veľmi spokojná, chodím ku nej už s druhým synom a každý tam išiel vždy rád, vie si deti získať a krásne s ňou spolupracujú..
Ja by som odporučila p.Verešovu a takýto mali majú čas do 5 rokov
Dobrý deň môžete mi napísať prosím skúsenosti s dr Verešová a Dr Ugorova? Pracujú aj s malými deťmi do 3 rokov ?
@blacknigga dr. Ugorova super, ale bola som tams dieťaťom vo veku 3roky.s mladším nie. Ale prístup výborný, chápava, trpezlivá, tolerantná.
@blacknigga pani veresovu môžem len odporúčať top! Len ma toho veľa, takže sa dlhšie čaká. Ak nevadí súkromne, by som odporúčala pani Gajarsku. Tam sú stretnutia každý týždeň, respektíve podľa potreby. Co je veľká výhoda.
Ahoj, ja chodim s 2 ročnou dcérkou k pani Ugorovej, a chodila som aj predtým od dvoch rokov so staršou, teraz 7 ročnou dcerou. My sme s nou maximálne spokojní, krásne vie pracovať s detmi a áno aj s 2rocnymi. Vždy sa tam veľmi tešíme, za mňa je výborná odborníčka a neskutočná ľudská bytosť ❤️
Dobrý deň, vedeli by ste mi dať na pani dr. Ugorovu číslo ak ho niektorá máte prosím, lebo na internete čo je tak mi dáva že neexistuje.
@because Dobrý deň, kde prosím p. dr. Pyšná ordinuje? Poliklinika Nábr. A Hlinku v HC? Ďakujem 🙂
@berushka49 ano,hore nad RTG na poschodí vzadu.
Ahojte, mate niekto kontakt na logopediu v HC? Vyššie som videla číslo na Mudr. Pyšnú, platí? Ďakujem
Pripnem sa,budem rada za odporucanie dr.ktory ma skusenosti s detmi okolo 3 rokov.