Ahojte, rada by som si našla kamarátku na kočíkovanie tu v Hlohovci, presťahovala som sa sem a nepoznám takmer nikoho. 😊
@matelova_kitty ahoj, už nekocikujem,ale s dcérkou (2r.) chodíme von každý deň na prechádzku, tak sa k tebe radi pridáme ...ja bývam v HC už cca 2 roky a tiež tu poznám veľmi málo ľudí
@matelova_kitty ahoj, ja by som sa s mojou pol ročnou dcérkou rada pridala
@matelova_kitty Ahojte baby, tiež som si prechádzala "izoláciou" keď som sa sem pred 5 rokmi prisťahovala a po čase som našla skupinu mamičiek, ktoré sa zgrupovali v klube Zorka a Centrum pre rozvoj rodiny. Obidve žiaľ zanikli a tak sme sa s partiou nadšencov dali do vybudovania nového centra pre rodičov na materskej alebo aj mimo nej- združenie sa volá Čas pre rodinu, tu je FB : https://m.facebook.com/groups/1816086385283030?...
Práve prerábame priestor pri čistiarní Bublinka, plánujeme tam rozbehnúť rôzne kurzy pre mamičky a deti, ak by mal niekto chuť dobrovolničiť alebo len spoznať nových ľudí pridajte sa na FB, budú tam všetky novinky a je tam aj história čo všetko sme pred koronou zažili 🙂
@matelova_kitty ahoj. Sice nekocikujem ale rada sa s tebou prejdem. Ja zasa vencim psika stale sama. Tiez nikoho nepoznam a to som tu uz od septembra