Dobré dediny na kúpu domu - Hlohovec, Trnava

ewula192
6. mar 2023

Ahojte,

zvažujeme sa presťahovať resp. kúpiť domček. Zatiaľ hľadáme v okolí TT: Cífer, Brestovany a potom Križovany nad Dudváhom alebo blízke dedinky

v okolí HC: Šulekovo, Trakovice, Leopoldov, Bojničky

Podmienka je aby tam bola škola a škôlka, najlepšie aj v okolí dostupnosť na vlak.

Viete mi poradiť nejaké dediny v okolí, ktoré sú celkom fajn ? Aktuálne sme v stave hľadania čiže všetky weby pozeráme snažíme sa ísť mimo realitiek ale je veľmi málo súkromníkov čo predávajú bez realitky.

pukina
6. mar 2023

@ewula192 ahoj, dostupnost vlakom kam, BA ci TT? vacsina dedin v okoli Trnavy ma super dostupnost aj busmi a spoje chodia dost casto. V Leopoldove je velky nedostatok domov/bytov, tam uz ani velmi nie je velky priestor na nove vystavby, kedze z jednej strany je limitovany zeleznicou a z druhej strany Vahom, starsie byvanie je tam tiez tazko dostupne..
ak zvazujes nieco medzi TT a HC, lepsia volba su asi Bucany nez Trakovice, Sulekovo za mna nie, busy cez obec takmer vobec nechodia, ibs par spojov. ak blizsie k TT, tak Zelenec, Vlckovce, Opoj, Krizovany.. v Ciferi su nehnutelnosti na hrozne vysokych cenach.

methexis
13. mar 2023

Všetky vaše podmienky podľa mňa spĺňajú Kľačany. Je to 1. dedina za HC smer Nitra. Majú MŠ, ZŠ aj Žst.

ewelin83
14. apr 2023

@ewula192 bývame v Klacanoch. Prvá dedina od HC smer NR. Je tu škôlka, škola, spoj na vlak. Domček hneď vedľa nás je na predaj, novostavba.