Zubný chirurg na odstránenie osmičky

7. jan 2024

Dobrý deň prosím existuje zubny chirurg na chirurgické odstránenie osmičky ktorý je buď štátny ( neplatí sa ) alebo za nejakú normálnu sumu ? Som na rodičaku a 200€ za zub je strasne vela.
Bolí ma, zubar mi už odporučil chirurg. odstrániť.
TN kraj.. ideálne Trenčín, Martin, Žilina a podobne. Môže byť aj Nitra alebo všetko do cca 1,5 hod cesty z Prievidze. Dakujem

lenkahvh
7. jan 2024

Niečo ako štátny zubár neexistuje. Sú takí čo majú zmluvy s poisťovňou alebo nemajú. Všetci sú súkromni. Platiť budeš ovšem všade, otázka je koľko. Obvolaj si ambulancie a opýtaj sa, či ťa vezmú a za koľko.

lenkahvh
7. jan 2024

A hneď pod tvojou diskusiou mi našlo staršie otázky presne o Trenčíne.

viestta
7. jan 2024

Vo fakultnych a univerzitnych nemocniciach byvaju aj zubne kliniky, tam su ti "statni" zubari, ale uplne zadarmo to nebude tak ci tak.

yalla966
7. jan 2024

bola som v Martine v Medime, a 90€ ma to vyslo.. v nemocnici by mi to urobili zadarmo, no cakacia doba dlha a pri poslednej skusenosti by som tam uz nesla, bola som strasne dokatovana, pristup ako v masiarni..

janettdamian
7. jan 2024

Ja som bola Moravské Lieskové, ale teda už je to asi 4-5 rokov. Neviem či dr. ordinuje, platila som 80€, "zlaté ručičky" citlivý prístup, nič ma nebolelo pri zákroku. Sekal a šil ma 45 minút. Ja som to mala náročné.

jamimo
7. jan 2024

v Žiline problém, dochádzal chirurg z Martina 1x týždenne v stredu do Europalace. Tam kamarátka s dcérou nepochodila... Smer Martin nemocnica... Protivná sestrička, mladý ktorý sa tam zaúčal sa kamarátky opýtal, ktorý to chcete vytrhnúť? Ona sánka dole, to sa pýtate vy mňa??? Ani CD si nepozrel. Starý dohliadajúci doktor vedľa, nemal na mladého čas.
Tak sa kamarátka otočila v dverách, jej dcéra sa vyjadrila, že tam sa určite ošetriť nedá 😵 Tak.... smer súkromná klinika 💰💰💰
PS: ja som platila 180 € 🤷‍♀️

d_majka
7. jan 2024

Ja som bola tento rok v KNM Sevecdent. Dve osmičky mi vyberal chirurgicky, platila som oba razy 60€ a preplatili mi to cez VšZP. Takže to bolo zadarmo. A teda maximalna spokojnosť. Po odstránení žiaden opuch ani bolesť

d_majka
7. jan 2024

Ešte teda dodám že ja som mala.komplikovanu extrakciu keďže ani jedna osmička nebola prerezana a bola lezato v dasne takže aj preto tá suma bola 60€ (10€ bola anestéza a 50€ som platila sa použitie kostnej frézy)

koniarova
7. jan 2024

@d_majka to máš vynikajúcu cenu. Ja som dala 200 eur. 😁

blumchen2
7. jan 2024

Mne vyberali osmičky v celkovej anestézii v Prešove, asi 13 rokov dozadu. Bolo to zadarmo, bolesť skoro žiadna, akurát som bola opuchnutá a mala roztrhané kútiky. Po operácii mi povedali, ze v lokálke by to aj tak nešlo.

ruzasipova
7. jan 2024

Ja som bola na chirurgii v nemocnici v MT. Sice to bolo zadarmo, ale caka 3/4 roka a zazitok mam dozivotne zly.

autor
7. jan 2024

@ruzasipova môžem vedieť prečo zlý zážitok?

trema
7. jan 2024

Bola som v suranoch teraz v lete a platila som 50

mamickalisticka
7. jan 2024

120 eur BB.. ak pošleš do dôvery bloček, časť preplatia

koniarova
7. jan 2024

@mamickalisticka extrakciu preplatia iba u zmluvného

nika11103
7. jan 2024

Ja už presne neviem ako to bolo . Ale s jednou nekomplikovaný 8ckou som bola v Ružinove v suteréne a platila som rovných 0,00 eur . Ale mala som “šťastie”, bral má chirurg doktor atestovaný , vedla pani v kresle išla ku medikovi “v zácviku”. Tým len chcem povedať že “zadarmo” má svoju cenu aj inú … druhu už komplikovanú extrakciu som išla na heydukovu (vyrezávali mi ju spod ďasna pod zubom pod ktorým ležala - najprv museli vyrovnať ten zub a potom vysekavali doslova ten ležatý ) tam som platila tuším cca okolo 80 eur

mamickalisticka
7. jan 2024

@koniarova mne to povedal ten doktor, že si mám poslať bloček do dovery a preplatia mi ho (bohužiaľ som nemala preventívku platnú, takže by mi to nepreplatili)

koniarova
12. jan 2024

@mamickalisticka veď si si ju mala dorobiť. Je na to 90 dní.

ninah1486
22. jan 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ahoj, skus pozriet zubkove vily...maju kliniku aj v Prievidzi aj v Nitre, tam by mohli robit aj taketo zakroky