Zubné ošetrenie v celkovej narkóze pre dospeláka

sonnenshein
20. jan 2022

Prosim o odporucenie lekara/kliniky, kde vykonavaju osetrenie pod narkozou.
Zial, mam stastie na extremne zriedkave komplikacie, od leziacej osmicky s korenom vrastenym do sanky, az po cystu, ktora mi "zabila" 3 zuby, a napriek bolestivym a drahym pokusom o ich zachranu som skoncila s umelymi.
Bola by som vdacna za referencie na zaklade skusenosti, pretoze ked uz mam predat oblicku, nech to aspon stoji za to.
Dakujem!

dilino
20. jan 2022

Obličku predať preboha snád to nemysliš vážne.Môj priateľ bol teraz v Medime v MT bol veľmi spokojný aj taku slabšiu nárkozu mal. Robia to aj na Maxiofacialnom oddeleni v MT to je štátne patri to pod nemocnicu v MT to ide na poisťovňu všetko.Aj v BB v Demi Dent ale to je všetko platene a nie málo.Ale predať obličku a čo ak ti bude zlyhať aj ta druha verím tomu že to bol vtip.Ved sú aj pôžičky.Ja mám kamarátku teraz si davala robiť v sukromnom cente platila 1600 eur.No ked ti odumreli tak čo ti dajú len umelu náhradu.

sonnenshein
autor
20. jan 2022

@dilino Dakujem za odporucania, myslela som to samozrejme obrazne. V BA mi to vypocitali na skoro 8tisic, co je skutocne suma nad ramec, ktory som ochotna zaplatit.
Pozicka nebude potrebna, peniaze na to mam odlozene, no 8tisic naozaj nie.

gemerka17
20. jan 2022

@sonnenshein kliniky ako Schill, či Dently, budú v tomto najdrahšie. V BA celkovo draho. Neskúšala si Smartdental, tí sú o niečo lacnejší. Ale do celkovej narkózy sa hrnúť s tebou nebudú.

gemerka17
20. jan 2022

@sonnenshein a ešte dodám, ak máš nejakú ťažšiu komplikovanejšiu situáciu v ústach, tak treba hľadať aj odbornosť lekára, ktorý to zvládne. Nie že sa na tebe bude učiť mladé ucho po škole.

pandusica
20. jan 2022

akurat vcera som videla reklamu jednej zubarky,ktora pracuje u nas v Rovinke,ze vykonavaju aj osetrenie v celkovej narkoze. Neviem presne ako sa volaju myslim ze Dr. Belan dent alebo tak nejako

sonnenshein
autor
20. jan 2022

@gemerka17 Dakujem krasne!
Nemam nastastie komplikovanu situaciu, len sa to vzdy skomplikuje tym, ze sa zakrok komplikuje mojou bolestou, scasti psychosomatickou.

@pandusica dakujem, pohladam!

gemerka17
20. jan 2022

@sonnenshein kvôli nejakým obyčajným kazom si myslím, že ťa nikto do narkozy vrhať až tak nebude. Má predsa svoje riziká. Neskúšala si ošetrenie pod rajským plynom ? to je taká ľahká sedácia. Niektoré kliniky to majú.

dilino
20. jan 2022

@sonnenshein och preboha už človeka zodru s kože nevedia čo pytať.Pytaj sa inde skus na to nevzdavaj to.Verim že to niekde urobia omnoho lacnejšie.

sonnenshein
autor
21. jan 2022

@gemerka17 Dakujem, skusim sa poinformovat <3

basska_b
26. jan 2022

@sonnenshein Vo Family dental care robia v celkovej narkoze. Predo mnou odchadzal pan, ktoremu robili daco, platil 500 eur

sonnenshein
autor
26. jan 2022

@basska_b dakujem 🤩