Prosim o odporucenie lekara/kliniky, kde vykonavaju osetrenie pod narkozou.
Zial, mam stastie na extremne zriedkave komplikacie, od leziacej osmicky s korenom vrastenym do sanky, az po cystu, ktora mi "zabila" 3 zuby, a napriek bolestivym a drahym pokusom o ich zachranu som skoncila s umelymi.
Bola by som vdacna za referencie na zaklade skusenosti, pretoze ked uz mam predat oblicku, nech to aspon stoji za to.
Dakujem!
@dilino Dakujem za odporucania, myslela som to samozrejme obrazne. V BA mi to vypocitali na skoro 8tisic, co je skutocne suma nad ramec, ktory som ochotna zaplatit.
Pozicka nebude potrebna, peniaze na to mam odlozene, no 8tisic naozaj nie.
@sonnenshein kliniky ako Schill, či Dently, budú v tomto najdrahšie. V BA celkovo draho. Neskúšala si Smartdental, tí sú o niečo lacnejší. Ale do celkovej narkózy sa hrnúť s tebou nebudú.
@sonnenshein a ešte dodám, ak máš nejakú ťažšiu komplikovanejšiu situáciu v ústach, tak treba hľadať aj odbornosť lekára, ktorý to zvládne. Nie že sa na tebe bude učiť mladé ucho po škole.
akurat vcera som videla reklamu jednej zubarky,ktora pracuje u nas v Rovinke,ze vykonavaju aj osetrenie v celkovej narkoze. Neviem presne ako sa volaju myslim ze Dr. Belan dent alebo tak nejako
@sonnenshein kvôli nejakým obyčajným kazom si myslím, že ťa nikto do narkozy vrhať až tak nebude. Má predsa svoje riziká. Neskúšala si ošetrenie pod rajským plynom ? to je taká ľahká sedácia. Niektoré kliniky to majú.
@sonnenshein och preboha už človeka zodru s kože nevedia čo pytať.Pytaj sa inde skus na to nevzdavaj to.Verim že to niekde urobia omnoho lacnejšie.
@gemerka17 Dakujem, skusim sa poinformovat <3
@sonnenshein Vo Family dental care robia v celkovej narkoze. Predo mnou odchadzal pan, ktoremu robili daco, platil 500 eur
@basska_b dakujem 🤩
Obličku predať preboha snád to nemysliš vážne.Môj priateľ bol teraz v Medime v MT bol veľmi spokojný aj taku slabšiu nárkozu mal. Robia to aj na Maxiofacialnom oddeleni v MT to je štátne patri to pod nemocnicu v MT to ide na poisťovňu všetko.Aj v BB v Demi Dent ale to je všetko platene a nie málo.Ale predať obličku a čo ak ti bude zlyhať aj ta druha verím tomu že to bol vtip.Ved sú aj pôžičky.Ja mám kamarátku teraz si davala robiť v sukromnom cente platila 1600 eur.No ked ti odumreli tak čo ti dajú len umelu náhradu.