Našla som dve: dr. Strakovú a dr. Veselú. Má niekto s niektorou z nich nejakú skúsenosť? Bohužiaľ som nenašla na žiadnu z nich žiadnu refereciu, tak sa radšej pýtam, lebo potrebujem zmeniť zubárku a Lamač máme najbližšie, resp. koho v okolí by ste mi doporučili. Poteší každé info. Za všetky odpovede vopred ďakujem.
Nema zmluvu s nikym.....a asi osetruje aj deti. Najdes ho na nete a mozes volat. Ja som mala velke problemy so zubami a mne teda pomohol.
@oslo1 neboj, on objednava priebezne. Vobec nie take cakacie dpby...a ked ta boli, tak myslim ze rano aj berie akutne pripady. Najlepsie je zavolat. Ceny....no....volaj a pytaj sa. Ja myslim ze sukromny zubari su vsetci drahi.Njlepsie sa ho spytat. On je velmi prijemny a aj jeho manzelka. Cislo nanho najdes na nete. Ak nie, ja ti ho dam....len teraz ho nemam pri sebe.
☹
@pemizb dakujem velmi pekne.
Momentalne nemam nic akutne, ale ja mam velmi kazove zuby, preto som chodievala raz-dvakrat do roka na prehliadku. Cislo uz mam z netu.
narychlo som musela prist na Slovensko, preto uz prehliadku nestihnem, vo February ale pojdem.
Dakujem, za referencie, prajem vsetko dobre.
len pre informáciu uvádzam, že dr. Vašek v DNV berie aj dospelých aj deti, nových pacientov prijíma a cenník je k dispozícii v jeho ambulancii, resp. čakárni počas ordinačných hodín - aspoň tak ma informovala jeho sestrička, keď som tam volala.
@pemizb ďakujem aj ja za doporučenie. a náhodou nevieš aký prístup má k deťom? lebo dcéra má vďaka našej bývalej zubárke obrovský strach a bojí sa všetkého.
@ajka006 priznam sa ze to neviem.....ale mne povedal ze mam s detmi prist, nech si to tam pozru. On je naozaj mily.....treba vyskusat. Ved clovek skusi a nemusi tam chodit. Mne naozaj velmi pomohol. Moja predosla zubarka mi raz povedala na keden zub, ze ona uz nevie ako dalej a ze si mam na to davat co chcem a comu verim. Ze ak verim bylinkam, tak aj bylinky. Tak som sla k tomuto....on mi povedal ze mu je luto, ale uz sa to neda zachranit....a ze to musi ist von, inak to bude este horsie. Vidis...a ta moja by ma nechala chodit s hnisom v dasne hadam aj dodnes. Ale nemusi byt kazdy spokojny....ved to poznas 🙂
Ja osobne s detmi asi budem chodit inemu, bo nemam na to aby som detom platila za zubara. Hadam nebudu mat tak kazive zuby ako ja. Duuuufam 🙂 drzim palce a daj vediet ako. Aj mala ci sa da nahovorit 🙂
Dakujem velmi pekne, ked pridem domov do UK tak sa po nom popozeram.
Prajem vsetko dobre.
Sukromnu ci statnu? Jaj mam sukromneho ale v devinskej...som spokojna. A tiez tam nebyvam, ale dochadzam za nim. Vola sa Vasek a ma ordinaciu aj s manzelkou.