Zubárky v Lamači

ajka006
2. sep 2015

Našla som dve: dr. Strakovú a dr. Veselú. Má niekto s niektorou z nich nejakú skúsenosť? Bohužiaľ som nenašla na žiadnu z nich žiadnu refereciu, tak sa radšej pýtam, lebo potrebujem zmeniť zubárku a Lamač máme najbližšie, resp. koho v okolí by ste mi doporučili. Poteší každé info. Za všetky odpovede vopred ďakujem.

pemizb
2. sep 2015

Sukromnu ci statnu? Jaj mam sukromneho ale v devinskej...som spokojna. A tiez tam nebyvam, ale dochadzam za nim. Vola sa Vasek a ma ordinaciu aj s manzelkou.

ajka006
autor
2. sep 2015

@pemizb

ešte by ma zaujímalo, či ošetruje len dospelých alebo aj deti, a tiež, či má aj zmluvu s poisťovňami alebo je len na priamu platbu. ďakujem.

pemizb
3. sep 2015

Nema zmluvu s nikym.....a asi osetruje aj deti. Najdes ho na nete a mozes volat. Ja som mala velke problemy so zubami a mne teda pomohol.

oslo1
3. sep 2015

@pemizb prosim ta, ako dlho sa caka na termin? Ja som chodila do Prosanusu a tam sa teraz caka aj mesiac.
A este, ake ma palky za osetrenie? Ja nemam poistenie, tak mi je jedno, ci ma zmluvu, alebo nie.
ak je dobry, rak by som k nemu isla.
dakujem velmi pekne

pemizb
8. sep 2015

@oslo1 neboj, on objednava priebezne. Vobec nie take cakacie dpby...a ked ta boli, tak myslim ze rano aj berie akutne pripady. Najlepsie je zavolat. Ceny....no....volaj a pytaj sa. Ja myslim ze sukromny zubari su vsetci drahi.Njlepsie sa ho spytat. On je velmi prijemny a aj jeho manzelka. Cislo nanho najdes na nete. Ak nie, ja ti ho dam....len teraz ho nemam pri sebe.

oslo1
9. sep 2015

@pemizb dakujem velmi pekne.
Momentalne nemam nic akutne, ale ja mam velmi kazove zuby, preto som chodievala raz-dvakrat do roka na prehliadku. Cislo uz mam z netu.
narychlo som musela prist na Slovensko, preto uz prehliadku nestihnem, vo February ale pojdem.
Dakujem, za referencie, prajem vsetko dobre.

ajka006
autor
9. sep 2015

len pre informáciu uvádzam, že dr. Vašek v DNV berie aj dospelých aj deti, nových pacientov prijíma a cenník je k dispozícii v jeho ambulancii, resp. čakárni počas ordinačných hodín - aspoň tak ma informovala jeho sestrička, keď som tam volala.

@pemizb ďakujem aj ja za doporučenie. a náhodou nevieš aký prístup má k deťom? lebo dcéra má vďaka našej bývalej zubárke obrovský strach a bojí sa všetkého.

pemizb
9. sep 2015

@ajka006 priznam sa ze to neviem.....ale mne povedal ze mam s detmi prist, nech si to tam pozru. On je naozaj mily.....treba vyskusat. Ved clovek skusi a nemusi tam chodit. Mne naozaj velmi pomohol. Moja predosla zubarka mi raz povedala na keden zub, ze ona uz nevie ako dalej a ze si mam na to davat co chcem a comu verim. Ze ak verim bylinkam, tak aj bylinky. Tak som sla k tomuto....on mi povedal ze mu je luto, ale uz sa to neda zachranit....a ze to musi ist von, inak to bude este horsie. Vidis...a ta moja by ma nechala chodit s hnisom v dasne hadam aj dodnes. Ale nemusi byt kazdy spokojny....ved to poznas 🙂
Ja osobne s detmi asi budem chodit inemu, bo nemam na to aby som detom platila za zubara. Hadam nebudu mat tak kazive zuby ako ja. Duuuufam 🙂 drzim palce a daj vediet ako. Aj mala ci sa da nahovorit 🙂

pemizb
9. sep 2015

@oslo1 aj ja ma podobny problem. Kazivost, a mam pocit ze si zuby umyvam dobre, pouzovam aj nit aj medzizubnu...a vkuse cosi. Ale skus si kupit brezovy cukor. Precitaj si o tom na nete. Daj si kazdy vecer za malu lyzicku. Mozno to fakt pomaha. Ja to davam aj detom.

oslo1
9. sep 2015

Dakujem velmi pekne, ked pridem domov do UK tak sa po nom popozeram.
Prajem vsetko dobre.

ajka006
autor
9. sep 2015

@pemizb vďaka a určite dám potom vedieť ako sme dopadli.